Масивна дошка

Масивна дошка

Товарів у наявності: 133

Масивна дошка в Одесі – найкраще покриття для підлоги!

При підборі підлогового покриття багато хто віддає перевагу якісним натуральним продуктам. Дерев'яні підлоги здавна вважалися еталоном, показником добробуту, гарного смаку та представництва господаря будинку. Застосування натуральної деревини як покриття для підлоги – це повернення до добрих...

Масивна дошка в Одесі – найкраще покриття для підлоги!

При підборі підлогового покриття багато хто віддає перевагу якісним натуральним продуктам. Дерев'яні підлоги здавна вважалися еталоном, показником добробуту, гарного смаку та представництва господаря будинку. Застосування натуральної деревини як покриття для підлоги – це повернення до добрих традицій, але з використанням нової технологічної основи. Зараз, коли нинішній ринок оздоблювальних матеріалів має великий вибір різноманітних покриттів для підлоги, натуральна масивна дошка та паркет не здають своїх позицій та залишаються одними з найбажаніших та затребуваних продуктів.
Масивна дошка, купити яку Ви можете в салоні Decor Plus, завжди вважалася найпрестижнішим та елегантнішим підлоговим покриттям. Її застосування надає будинку більшої аристократичності та витонченості. Масивна дошка дуб стане чудовою основою навіть для найвишуканішого дизайну.
Завдяки інноваційним розробкам, сучасна масивна дошка відрізняється від своїх колишніх аналогів найкращими характеристиками (ціна та якість). Набагато покращилася якість сушіння деревини, виробництво, по краях з'явилися замки (пази та гребені) для щільнішого з'єднання мостин.
Масивна дошка – це натуральне покриття для підлоги, виготовлене з цільного дерева, при виробництві якого використовуються тільки екологічно чиста сировина!
Природа надала цьому матеріалу безліч переваг. Купити масивну дошку означає отримати відмінний утеплювач, який має міцність і пружність. Уклавши масивну дошку, ви на кілька десятиліть забудете про ремонт підлогового покриття у своєму будинку! При правильному укладанні масив прослужить ще вашим онукам. Цей варіант покриття для підлоги не лише довговічний, а й надзвичайно гарний. Масивну дошку роблять із дорогих порід дерева, що надає їй унікальних візерунків. Таке підлогове покриття виглядає солідно та благородно.
Масивна дошка дуб стане чудовою основою як для класичного дизайну кабінету або домашньої бібліотеки, так і для екстравагантного інтер'єру будь-якої вітальні. Вибір масивної дошки, ціна на яку трохи вища за інші варіанти підлогових покриттів, виправданий високою якістю, стійкістю та довговічністю.
Якщо Ви боїтеся помилитись з вибором масивної дошки у Одесі – ми готові Вам допомогти! Кваліфіковані менеджери з багаторічним стажем порадять найкращі продукти за найвигіднішими цінами! Меньш
Докладніше
Відображено 101 - 133 з 133 товарів

Фільтр

Країна виробник
Виробник
ещё... свернуть
Ціна
грн. грн.
Колір
Товщина, мм
Наявність фаски
Кількість смуг у дошці
Синхронна текстура (брашування)
Тип замку
Фильтр