Міжкімнатні двері ВАШІ ДВЕРІ Авангард Line AL5 біла Збільшити
Міжкімнатні двері ВАШІ ДВЕРІ Авангард Line AL5 біла

Міжкімнатні двері ВАШІ ДВЕРІ Авангард Line AL5 біла

Ваши двери Ваши двери

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

9 315 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Міжкімнатні двері Ваши двери серія Авангард Line AL5 біла чудово доповнять дизайн кімнати у стилі модерн. Вони наголошують на оригінальності Вашого інтер'єру. Двері виконані в емалі, шовковий мат. Можливе виконання у глянці. Полотно складається із соснового бруса по периметру, панелі HDF. В комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, петлі, італійські механізми AGB та ручка Apecs .
Колір білий
Країна виробник Україна
Стиль модерн
Наявність скла глуха (без скла)
Чверть ні
Нестандартні розміри ні
Тип скла немає скла
Колір скла немає скла
Покриття дверного полотна пофарбовані
Термін поставки більше 10 днів
Колірний відтінок білий
Матеріал дверного полотна зрощений масив сосни

 

Модельний ряд продукції « Ваши двери »

Компанія « Ваші Двері » є одним із популярних постачальників внутрішніх та вхідних дверних конструкцій, що користуються попитом як в Україні, так і в європейських країнах. Причина популярності проста. Вироби, що створюються на виробництвах фірми, відрізняються висококласним дизайном, точністю виконання дрібних деталей і безсумнівною якістю матеріалів.

Сьогодні виробничі потужності концерну розміщені на території двох країн – України та Білорусі, завдяки чому значно збільшено асортимент продукції та розширено географія її розповсюдження. Один з головних компаньйонів фірми - відома фабрика " Халес ", що виробляє вироби з витонченим дизайном. Фірмовий стиль, властивий даній продукції, і якість виконання розробок, що вдосконалюється протягом довгих років, дозволяють з упевненістю віднести фабричні міжкімнатні конструкції до виробів високого рівня.

Які купити « Ваші Двері » у Львові

Модельний ряд продукції бренду вражає різноманіттям. Кожна серія має свої, відмінні від інших лінійок, риси. Такий підхід до виготовлення дверних конструкцій дозволяє підібрати ідеальний варіант полотна для інтер'єру, оформленого в будь-якому стилі:

  •          якщо ви прихильник сучасної класики і волієте витримувати інтер'єрну лінію в одному ключі, зверніть увагу на моделі серії Версаль , Верона , Плімут , Прованс , Йорк ;
  •          для здійснення ультрамодних дизайнерських задумів підійдуть створені компанією " Ваші Двері " варіації з категорії " Авангард " або " Авангард Флора ", прикрашені стилізованими зображеннями на рослинну тематику;
  •          дверні полотна білі послужать для зорового збільшення площі та створення легкої, невагомої атмосфери у житлі;
  •          організувати строгий і гармонійний простір допоможуть моделі « Ідеал », « Дельта », « Паола », « Стандарт ».

Продаж дверних полотен міжкімнатних « Ваші Двері » здійснюється з попереднім зняттям та уточненням розмірів . Будьте певні – придбані конструкції стануть прикрасою будинку і не створять труднощів при монтажі.

Міжкімнатні « Ваші Двері »: купити продукцію високої якості

При виготовленні дверних стулок та коробів використані виключно висококласні матеріали та шпон із тривалим експлуатаційним терміном. Виробництва компанії оснащені сучасним обладнанням, завдяки чому обробка сировини проводиться з високою точністю і призводить до приголомшливих результатів. Представлені в інтернет-магазині Декор Плюс салоном « Ваші Двері » позиції відповідають усім міжнародним вимогам та нормам екологічності та безпеки. Вони бездоганні за формою, функціональністю та естетикою.

Купити « Ваші Двері »: вигідне рішення для кожного

У компанії « Ваші Двері » купити продукцію для зонування та розмежування житлового простору легко. Онлайн доступ до товарів бренду дозволяє знайти відповідні за параметрами конструкції та замовити їх з будь-якого населеного пункту. Допоможуть вибрати найкращі « Ваші Двері » фото, розміщені на сайті. Зображення відповідають оригіналу і ви можете підібрати відповідний дизайн, сидячи перед монітором.

Важливо! На позиції виробника « Ваші Двері » ціна в інтернет-магазині Декор Плюс варіюється в доступних кожному відвідувачу сайту межах. Ми не завищуємо розцінок, пропонуємо клієнтам магазину взяти участь у програмах лояльності та придбати деякі позиції під брендом « Ваши двери » з каталогу в розділі розпродаж.

Переглянуті товари