ПІДВІКНИК ДАНКУ Komfort БІЛИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ 100 Збільшити
ПІДВІКНИК ДАНКУ Komfort БІЛИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ 100

ПІДВІКНИК ДАНКУ Komfort БІЛИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ 100

Данке

40706

Новий

В наличии

86 грн. / метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Підвіконня Danke серія Komfort-нова лінійка продукту від однойменного виробника, що вже зарекомендував себе на ринку України та країн СНД.

Ви хочете придбати глянцеве підвіконня, але Данке Преміум для Вас дорого, тоді ця серія, що Ви шукали. Перерахуємо основні відмінності.

Глянцева, гладка поверхня, в основі лежить покриття ПВХ, яке відрізняється від німецького покриття ELESGO зниженою температурною стійкістю, тобто. гарячий посуд та недопалок сигарети ця плівка не витримає. З прямими сонячними променями, це покриття справляється чудово.

Основа Komfort БІЛИЙ ГЛЯНЦЕВИЙ 100 виконана з первинної ПВХ на тій же матриці, тому форма підвіконня не відрізняється, проте стінки стали трохи тоншими, що не вплинуло на його характеристики. Доросла людина спокійно миє стати на підвіконня, за наявності під ним жорсткої основи, щоб прибити карниз або вимити вікно.

Вологостійкі характеристики залишилися колишніми, тобто. його можна використовувати у приміщеннях з підвищеною вологістю, таких як ванни, сауни, басейни, кухня тощо.

Ціна гладкого глянсового підвіконня приємно вражає. Вона не набагато вище шорстких дешевих підвіконь з вторинної сировини, при цьому естетично виглядає в рази краще.

Колір білий
Країна виробник Україна-Німеччина
Вид Пластиковий
Покриття ПВХ
Ширина 100

Переглянуті товари