Розсувні двері Грета ясен Збільшити
Розсувні двері Грета ясен

Розсувні двері Грета ясен

Новый Стиль Новый Стиль

37798

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

12 555 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Двері розсувні Новый стиль Грета ясен засклені, скло сатин. Покриття – ПВХ. У комплект входить два полотна, розсувна система, декаративна планка, пара ручок. Комплект може змінюватись у будь-який бік за бажанням замовника.
Колір ясен
Країна виробник Україна
Матеріал ПВХ
Стиль модерн
Наявність скла зі склом
Чверть ні
Нестандартні розміри ні
Тип скла сатин
Колір скла матовий
Покриття дверного полотна ПВХ плівка
Термін поставки більше 10 днів
Колірний відтінок світлий
Матеріал дверного полотна євробрус сосни + стільниковий наповнювач

Двері фабрики Новый Стиль

Доступні двері Новый Стиль однойменної фабрики представлені більш ніж 12 колекціями. Моделі відрізняються дизайном, забарвленням та матеріалом. Фірма з багаторічною історією зможе задовольнити якістю продукції навіть дуже вибагливого покупця. Адже при виготовленні міжкімнатних дверей Новый Стиль застосовують першосортну сировину, передові технології та сучасне обладнання.

Типи конструкцій бренду

Модельний ряд вітчизняного виробника можна розділити на 2 категорії:

  •          збірні;
  •          каркасно-щитові.

До першого типу дверей Новый Стиль у каталозі відносяться системи, що збираються з кількох елементів, що скріплюються, на кшталт конструктора. Така технологія дозволяє будь-якої миті замінити пошкоджену деталь полотна новою. Ще одним плюсом цих конструкцій є посилені характеристики міцності.

Купити міжкімнатні двері Новый Стиль другої групи рекомендується для приміщень із високим рівнем вологості. Каркасно-щитова методика забезпечує стійкість виробу впливу зовнішніх чинників. Грунтовий каркас виготовлений з двох шарів соснового бруса, з'єднаних по периметру за допомогою мікрошипів . Порожнина каркасно-щитових дверей Новый Стиль (ціни на неї залежать від розмірів та обраного дизайну) заповнена стільниковим наповнювачем, що забезпечує малу вагу та міцність.

Вся фірмова продукція – якісний зразок, що демонструє надійність, безпеку та прогресивність у питаннях дизайну. Вироби з інтернет-магазину дверей Новый Стиль – це гарантія екологічної чистоти та натуральності вихідних матеріалів. Адже організація вигідно відрізняється від конкурентів наявністю сертифікату FSC.

Особливості модельного ряду

Виробник пропонує багатий вибір одно- та двостулкових полотен, розділених на тематичні лінійки. Пропонуємо купити двері Новый Стиль в Одесі або замовити вироби, виготовлені способом теплого каширування, з доставкою по Україні. Це відноситься до серій " Квадра ", " Колорі " та " Модерн ". Усі моделі бувають як світлого (горіх 3D), і темного (венге) окраса.

Інші колекції бренду ( « Інтера », « Фортіс », « Майстра » та інші) виробляють із застосуванням мембранно-вакуумної методики пресування. Міжкімнатні двері Новый Стиль , ціна яких залежить від габаритів та обраної фурнітури, декоруються полівінілхлоридною плівкою (поліпропілен або ПВХ).

Переваги фірмових полотен, покритих плівкою:

  •          підвищена зносостійкість;
  •          довговічність;
  •          стійкість до впливу ультрафіолету (не вигоряють);
  •          вологостійкість;
  •          невибагливість у догляді;
  •          низька вартість.

Вирішивши купити двері Новый Стиль із ПВХ-декоруванням, ви не пошкодуєте, адже полотна не розсихаються з часом, не тріскаються і залишити на них подряпину не так просто. При цьому плівкове покриття виглядає дорого - зовнішній вигляд виробу не відрізняється від натуральних аналогів із шпону або деревини цінних порід.

На представленому сайті двері Новый Стиль легко відфільтрувати зразки за різними параметрами (колір, декор, матеріал, наявність/відсутність скляної вставки) для зручності пошуку.

Також можна купити міжкімнатні двері Новый Стиль від виробника всіх габаритів. Ширина підбирається з кількох варіантів (60, 70, 80 чи 90 див), а висота становить 2 м.

Помітний плюс покупки дверей Новый Стиль в Одесі – це можливість замовити професійний монтаж майстрами « Декор Плюс ». Не пропустіть шанс придбати якісні комплекти за низькою ціною!

Переглянуті товари