Міжкімнатні двері VERTO Тренд 5.3 Збільшити
Міжкімнатні двері VERTO Тренд 5.3

Міжкімнатні двері VERTO Тренд 5.3

Verto Verto

37975

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

9 380 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Ціна вказана за комплект: полотно, коробка без порогу, лиштва з двох боків, фурнітура. Каркас рами полотна Verto Тренд 5.3 виготовлений із соснового бруса, зрощеного по довжині "мікрошипом". Заповнення полотна: стабілізуючий наповнювач стільниковий або трубчасте ДСП заповнення. Рама разом із наповнювачем обклеєна з двох сторін плитами ХДФ. Обидва торці полотна та верх обклеєні кромковою стрічкою під колір полотна. Дверне полотно обклеєне покриттям «Сімплекс». Рамка по периметру скління (МДФ) обклеєна під колір полотна. Одностулкові та двостулкові у всіх моделях. Усі моделі можуть бути виконані під розсувну систему - без фурнітури та чверті, нижній торець фрезований під напрямний елемент, що кріпиться до підлоги.
Колір кора береза
Країна виробник Україна
Стиль модерн
Наявність скла зі склом
Чверть є
Нестандартні розміри є
Тип скла сатин
Колір скла матовий
Покриття дверного полотна ПВХ плівка
Термін поставки більше 30 днів
Колірний відтінок сірий
Матеріал дверного полотна євробрус сосни + стільниковий наповнювач

Двері Verto

Двері, що виробляються під торговою маркою Verto , ціна на які доступна всім верствам населення України, відносяться до продукції найбільшої фабрики країни « БудМайстер ». За 20 років на підприємстві було створено тисячі дверних конструкцій високої якості з неперевершеним дизайном. Завдяки власному стилю та надійності полотен бренд завоював довіру покупців з усіх куточків України.

Міжкімнатні двері Verto та інша продукція бренду

Перше, що виділяє полотна « Верто » серед аналогів, – це сучасний дизайн та вигідне співвідношення якості та ціни. Також популярність зростає за рахунок широкого асортименту. Фабрика пропонує споживачеві понад 220 моделей для внутрішніх приміщень у різному виконанні. Більшість представлена у каталозі фірми « Декор Плюс ».

Пропонуємо міжкімнатні двері Verto купити з одним із 5 можливих покриттів:

  •          Line-3D;
  •          Cell;
  •          Rezist;
  •          Еко-шпон;
  •          Симплекс.

Також всі декоративні матеріали поділяють на 3 типи:

  •          Стандарт . Текстура дерев'яна, товщина фініш-плівки 100 мкм. Відмінний варіант для житлових приміщень із низьким ступенем вологості.
  •          Зносостійкі . Плівка (120 мкм) має рельєфну текстуру та здатна витримати більш високу вологість. Такі двері Verto підходять не тільки для житла, а й для адміністративних будівель (готелі, офіси).
  •          Преміум . Фінішне покриття товщиною 150 мкм має підвищені показники зносостійкості, тому стійкіше до стирання. Зовнішній вигляд – імітація натурального шпону. Двері з таким декором можуть використовуватись для кімнат будь-якого призначення.

Колірна палітра модельного ряду розділена на 5 відтінків:

  •          бук;
  •          вільха;
  •          яблуня;
  •          дуб;
  •          горіх.

Покупці асоціюють торгову марку Verto з дверима для будь-яких умов. Адже кожен екземпляр має 2 варіанти виконання: одно- та двостулковий. Також можливе замовлення полотен нестандартних розмірів.

Окрім самих дверних конструкцій, фабрика випускає супутні товари:

  •          пороги;
  •          коробки;
  •          додаткові планки;
  •          фурнітуру;
  •          аксесуари.

Це дозволяє не тільки зібрати повний комплект, але й замінити при необхідності деталь або елемент конструкції, що вийшла з ладу.

Двері міжкімнатні Verto : технологія виробництва

Основний матеріал, використовуваний для підприємства, – це якісний сосновий брус . Деталі склеюють за технологією мікрошип. Всередину полотна поміщають спеціальний стабілізуючий наповнювач стільниковий. Зовнішня частина каркасу обклеюється плитою HDF. Рамка, торці та верх виробу оформляють у тон основної сировини.

Великий плюс та запорука надійності – застосування автоматизованих виробничих ліній із сучасним деревообробним обладнанням з Європи (Італії та Франції) та сушильним комплексом, а також використання екологічно чистої сировини.

Віддавши перевагу продукції Verto , купити двері цієї ТМ можна легко та швидко в інтернет-магазині « Декор Плюс », кожен гарантовано отримує стильне та надійне полотно з комплектом фурнітури високої якості, яке перевіряється фахівцями на кожному етапі всього технологічного процесу та підтверджується сертифікатами міжнародного стандарту. ISO 9001 ).

Пропонуємо купити двері Verto в Одесі за найвигіднішими цінами з можливістю адресної доставки та монтажу. Для покупців з інших регіонів доступне безпечне транспортування замовлення та будь-яка консультативна допомога наших спеціалістів. Завжди раді допомогти не лише словом, а й ділом!

Переглянуті товари