Kronopol Kappa дуб Дедал 2598 Збільшити
Kronopol Kappa дуб Дедал 2598

Kronopol Kappa дуб Дедал 2598

KRONOPOL KRONOPOL

41605

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 534 грн.
Площа в упаковці: 2.397 м2
Вартість упаковки: 1 280 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 280 грн. / метр

534 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Ламінат Kronopol Kappa дуб Дедал 2598, складається з 4 шарів, він міцний і з часом не піддається деформації, не втрачає своїх властивостей, за ним легко доглядати, не залишає плям. Екологічний та пожежостійкий. Товщина планки 8мм без фаски. З'єднання замків Twin Click дозволяє легко монтувати підлогу.
Товщина, мм 8
Клас ламінату 32
Колір темно коричневий
Країна виробник Польща
Колекція Ferrum Kappa
Гарантія, років 15
Наявність фаски ні
Кількість смуг у дошці 1
Ламінована фаска ні
Антистатичне покриття так
Площа в упаковці, м2 2.397
Тип замку Click

Ламінат kronopol

Кронопол, що користується попитом, виробляється в Польщі, хоча сама компанія швейцарська і входить до складу великого холдингу Swiss Krono Group. Датою заснування бренду вважають 1994 рік – саме тоді було випущено перші зразки продукції.

Тоді кронопол ламінат купити хотів чи не кожен другий, адже технологія ContiRoll була революційною та давала гарантії якості на тривалий термін. З того часу компанія активно експортує вироби до інших країн, на українському ринку її продукція також користується великою популярністю.

Чим унікальним є польський ламінат kronopol?

По-перше, він має оптимальну товщину. Мінімальний показник становить 6 мм, а максимальний – 12 мм . Це дозволяє швидко та легко встановити підлогові плити.

По-друге, у всіх колекціях доступні три класи стирання – АС3, АС4 та АС5. Це означає, що підлозі не загрожує нетоварний вигляд ще довгі роки.

Ламінат кронопол можна купити практично в будь-якому дизайні. В асортименті представлено понад 50 варіантів декору з оригінальними кольорами та малюнками. Крім того, існує 12 структур з різним ступенем глянцю. Цікавить ламінат кронопол? Фото його варіацій пропонуємо переглянути на сайті Декор Плюс.

 

Ще однією особливістю продукції можна назвати антистатику. Вона полягає в тому, що не дозволяє, щоб на поверхні підлоги накопичувався електростатичний заряд. На kronopol ламінат ціна через це не підніметься – технологія Kronopol Antistatic спочатку притаманна всім колекціям.

 

Як правильно підібрати дизайн?

 

Найчастіше проблеми з вибором доставляє колір. Але тут усе просто. Темні відтінки із грубою текстурою ідеально підходять для інтер'єрів у стилі американського ранчо.

 

Для тих, хто хоче створити атмосферу швейцарського шале, рекомендуються відтінки « горіх » та « ясен ».

 

Світлі тони доречні у скандинавських та японських інтер'єрах, а також у стилі прованс.

 

Чому варто купити ламінат кронопол?

 

Бренд, який ось уже 50 років дотримується своїх традицій, порадує вас найкращими властивостями своєї продукції:

 

  •          стійкістю до побутової хімії, УФ-випромінювання, механічних пошкоджень;
  •          екологічністю;
  •          простотою догляду;
  •          оригінальним видом.

 

Kronopol ламінат небезпідставно користується популярністю в Польщі та Україні – він виготовляється з якісної деревної сировини та обробляється згідно з останніми технологіями. Найголовніше – виробничий процес відповідає екологічним принципам FSC.

 

Як купити ламінат кронопол в Одесі?

Якщо робота не дозволяє відійти в магазин і вибрати підлогове покриття, пропонуємо заощадити час та відвідати онлайн-майданчик. Компанія decor-plus дає можливість купити ламінат kronopol, не залишаючи вдома чи робочого місця.

 

Ви можете вибрати покриття в дизайні, що сподобався вам, і замовити доставку по Одесі або в інше місто. При цьому на кронопол ламінат ціна не зросте – дозволити продукцію цього виробника зможе кожен!

Переглянуті товари