Т.Cardium Porte Brandu 01 белая эмаль ПГ Збільшити
Т.Cardium Porte Brandu 01 белая эмаль ПГ

Міжкімнатні двері Terminus Cardium Porte Brandu 01 біла емаль ПГ

Терминус Терминус

14404

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

16 811 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Терминус Cardium Porte Brandu 01 біле емаль глухе. Каркас дверей із сосни. Покриття – емаль на водяній основі. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.
Колір білий
Країна виробник Україна
Стиль класика
Наявність скла глуха (без скла)
Чверть ні
Нестандартні розміри є
Тип скла немає скла
Колір скла немає скла
Покриття дверного полотна пофарбовані
Термін поставки більше 30 днів
Колірний відтінок білий
Матеріал дверного полотна зрощений масив сосни

Міжкімнатні двері « Терминус » в Одесі.

Компанія розпочала свою діяльність понад 10 років тому і досі славиться якістю продукції. Вона зайняла провідну позицію на українському ринку із виробництва дерев'яних виробів.

Двері Терминус виготовляються виключно з натуральної деревини – будь-які штучні матеріали виключені. При цьому один із принципів фірми полягає у дбайливому ставленні до навколишнього середовища – продукти переробки виконують роль палива для подальшого виробництва.

Особливості міжкімнатних дверей Терминус

Оскільки підприємство оснащене найновішим обладнанням з Італії та Німеччини, усю без винятку продукцію виготовляють за останніми технологіями. У виробництві використовують шпон цінних деревних порід та екологічні лаки.

Відмінними рисами продукції можна назвати:

  •          функціональність;
  •          екологічність;
  •          міцність.

Міжкімнатні двері Терминус купити варто як мінімум тому, що вони відповідають усім міжнародним стандартам, про що свідчать відповідні сертифікати. За ними дуже просто доглядати, використовуючи звичні засоби – на експлуатаційному терміні це не позначиться.

Замовити потрібну модель для свого будинку можна в компанії « Декор Плюс ». Це дозволить вигідно підкреслити інтер'єр житла та створити затишну атмосферу.

                        Терминус дверей: модельний ряд

Сьогодні вироби представлені кількома колекціями:

  •          Fashion;
  •          Elit;
  •          Caro;
  •          Classic;
  •          Modern;
  •          Urban;
  •          Sweet Doors.

Усі серії складаються з виробів різного дизайну – покупцям доступні будь-які кольори та фактури. В наявності моделі з глухими полотнами та засклені варіанти. Також можна від бренду Термінус Терминус двері з цікавими декоративними елементами.

У оформленні моделей простежуються мотиви різних стилів. Це і лаконічний сучасний хай-тек, і стримана класика, і витончене кантрі – ідеальний варіант підберуть навіть любителі модерну.

У кожній колекції міжкімнатні двері Терминус представлені цікавим модельним рядом. Кожен виріб, у свою чергу, може бути виконаний у різному декорі. Тому створити концептуальний інтер'єр у квартирі не важко – дверний проріз гармонійно завершить загальну ідею.

                                        Терминус дверей: ціна

Вартість в будь-якому разі залежатиме від багатьох факторів: моделі, параметрів, наявності скління. Також іноді проходять акції та розпродажі, завдяки чому можна зробити замовлення за гарною знижкою.

Купити двері Терминус у Львові пропонуємо у нас. Для цього запрошуємо відвідати інтернет-магазин « Декор Плюс » та підібрати в онлайн-каталозі відповідну модель.

Переглянуті товари