Т.NF 307 труфель blk ПГ Збільшити
Т.NF 307 труфель blk ПГ

Міжкімнатні двері Terminus NF 307 трюфель blk ПГ

Терминус Терминус

14512

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

7 391 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Терминус NF 307 глухе трюфель з вузьким склом лакобель чорне. Каркас дверей із сосни. Покриття – однотонне поліпропіленове покриття торгової марки NANOFLEX. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.
Колір трюфель
Країна виробник Україна
Стиль модерн
Наявність скла глуха (зі склом)
Чверть ні
Нестандартні розміри є
Тип скла лакобель
Колір скла чорний
Покриття дверного полотна ПВХ плівка
Термін поставки до 30 днів
Колірний відтінок темний
Матеріал дверного полотна зрощений масив сосни

Міжкімнатні двері « Терминус » в Одесі.

Компанія розпочала свою діяльність понад 10 років тому і досі славиться якістю продукції. Вона зайняла провідну позицію на українському ринку із виробництва дерев'яних виробів.

Двері Терминус виготовляються виключно з натуральної деревини – будь-які штучні матеріали виключені. При цьому один із принципів фірми полягає у дбайливому ставленні до навколишнього середовища – продукти переробки виконують роль палива для подальшого виробництва.

Особливості міжкімнатних дверей Терминус

Оскільки підприємство оснащене найновішим обладнанням з Італії та Німеччини, усю без винятку продукцію виготовляють за останніми технологіями. У виробництві використовують шпон цінних деревних порід та екологічні лаки.

Відмінними рисами продукції можна назвати:

  •          функціональність;
  •          екологічність;
  •          міцність.

Міжкімнатні двері Терминус купити варто як мінімум тому, що вони відповідають усім міжнародним стандартам, про що свідчать відповідні сертифікати. За ними дуже просто доглядати, використовуючи звичні засоби – на експлуатаційному терміні це не позначиться.

Замовити потрібну модель для свого будинку можна в компанії « Декор Плюс ». Це дозволить вигідно підкреслити інтер'єр житла та створити затишну атмосферу.

                        Терминус дверей: модельний ряд

Сьогодні вироби представлені кількома колекціями:

  •          Fashion;
  •          Elit;
  •          Caro;
  •          Classic;
  •          Modern;
  •          Urban;
  •          Sweet Doors.

Усі серії складаються з виробів різного дизайну – покупцям доступні будь-які кольори та фактури. В наявності моделі з глухими полотнами та засклені варіанти. Також можна від бренду Термінус Терминус двері з цікавими декоративними елементами.

У оформленні моделей простежуються мотиви різних стилів. Це і лаконічний сучасний хай-тек, і стримана класика, і витончене кантрі – ідеальний варіант підберуть навіть любителі модерну.

У кожній колекції міжкімнатні двері Терминус представлені цікавим модельним рядом. Кожен виріб, у свою чергу, може бути виконаний у різному декорі. Тому створити концептуальний інтер'єр у квартирі не важко – дверний проріз гармонійно завершить загальну ідею.

                                        Терминус дверей: ціна

Вартість в будь-якому разі залежатиме від багатьох факторів: моделі, параметрів, наявності скління. Також іноді проходять акції та розпродажі, завдяки чому можна зробити замовлення за гарною знижкою.

Купити двері Терминус у Львові пропонуємо у нас. Для цього запрошуємо відвідати інтернет-магазин « Декор Плюс » та підібрати в онлайн-каталозі відповідну модель.

Переглянуті товари