Ал.Tina белый BLK Збільшити
Ал.Tina белый BLK

Двері Albero Tina білий BLK

Albero Albero

14963

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

6 995 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Альберо колекція TRENDDOORS Tina білий BLK глухе з вузьким склом. Покриття ПВХ (ECO-TEX). У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, стандартний комплект фурнітури-ручка, механізм-засувка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.
Колір білий
Країна виробник Україна
Стиль модерн
Наявність скла глуха (зі склом)
Чверть ні
Нестандартні розміри ні
Тип скла сатин
Колір скла чорний
Покриття дверного полотна ПВХ плівка
Термін поставки до 60 днів
Колірний відтінок білий
Матеріал дверного полотна євробрус сосни + стільниковий наповнювач

Двері Albero – це вишуканий сучасний стиль та інновації у виробництві. Таке поєднання дозволяє запропонувати оригінальну продукцію європейської якості за доступною вартістю. Використання інноваційних технологій дозволило надати дверним полотнам із синтетичних деревосодержащих матеріалів експлуатаційні, тактильні та декоративно-естетичні властивості аналогів натуральної деревини.

Міжкімнатні двері Albero виготовляються за технологіями та на обладнанні Італії та Німеччини. Впровадження передових розробок європейських інженерів відкрило широкі можливості для недорогої сировини у виробництві дверних полотен гідних елітних інтер'єрів. Завдяки такому підходу ціна дверей Albero є досить демократичною, а зовнішній вигляд відрізняється благородним дизайном.

Стильні та практичні міжкімнатні двері торгової марки Albero виготовляються в кількох варіантах захисно-декоративного покриття:

  • ПВХ плівка;
  • еко-шпон;
  • синтетичний шпон, виготовлений за унікальною технологією SoftWood.

При цьому кожен із видів зовнішнього шару ефектно імітує колір та фактуру натуральної деревини різних цінних порід.

3D-ефект та тактильна імітація

Захисно-декоративне покриття дверей Albero з полівінілхлориду створює не тільки візуальну, але й тактильну схожість із справжньою дерев'яною поверхнею. Мікрокориста структура у поєднанні з шорсткістю, ідентичною натуральній деревині, імітує реалістичні відчуття контакту шкіри з дерев'яним дверним полотном.

Торгова марка Albero також пропонує міжкімнатні двері із інноваційним покриттям SoftWood. Технологія передбачає багатошарове нанесення лаку з чергуванням матових та глянцевих ділянок.

Поєднання глянсових і матових деталей дверного полотна створює тривимірний ефект імітації натуральної деревини, в якій щільні оболонки річних голець дерева набувають при поліруванні блискучу поверхню, а м'які тканини - більш матову.

У процесі виробництва міжкімнатних дверей Albero штучна шпона покривається багатошаровим лаком, що створює унікальний тактильний ефект. Шкіра людини відчуває бархатисту пористу структуру поверхні, яка асоціюється з теплою та м'якою полірованою деревиною.

У дверних полотнах Albero також використовується еко-шпон, що став класичним у виробництві міжкімнатних дверей. Суміш деревних волокон та синтетичних екологічно безпечних смол дозволяє гарантувати високу механічну міцність покриття, його стійкість до впливу вологи та перепадів температур, а також несприйнятливість до більшості миючих засобів, що робить його практичним в обслуговуванні.

Детальна рельєфна імітація поверхні зрізу деревини – важлива особливість як ПВХ плівки, так і еко-шпону, що використовуються при виготовленні дверей Albero . У порівнянні з технологією SoftWood такі покриття трохи поступаються в естетичному плані, однак мають досить вагому перевагу – доступнішу ціну.

Засклення міжкімнатних дверей торгової марки Albero проводиться за допомогою міцного триплексу. Такі стекла витримують велике ударне навантаження і не розсипаються на дрібні уламки, якщо все ж таки удар був занадто сильний.

Великий асортимент та професійний підхід

Купити двері Albero у Львові ви можете в інтернет-магазині «Декор Плюс». Великий вибір стилістичних напрямків, конкурентні ціни та можливість виїзду кваліфікованого замірника – наші ключові переваги.

У нас ви зможете не лише вигідно купити міжкімнатні двері Albero з оперативною доставкою по Одесі, але й замовити професійний монтаж нашими досвідченими майстрами.

Переглянуті товари