Ламинат ROOMS, Коллекция PENTHOUSE Дуб Титан R 1211 Збільшити
Ламинат ROOMS, Коллекция PENTHOUSE Дуб Титан R 1211

ROOMS , PENTHOUSE Дуб Титан R 1211

ROOMS ROOMS

13200

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 680 грн.
Площа в упаковці: 1.293 м2
Вартість упаковки: 880 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

880 грн. / метр

680 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Німецький ламінат 33 класу, товщиною 12 мм з 4-х сторонне фаскою. Розмір панелі: 1375x188x12 мм. Упаковка: 5 панелей/1,293 м2, ROOMS , Колекція PENTHOUSE Дуб Титан R 1211
Товщина, мм 12
Клас ламінату 33
Колір сірий
Країна виробник Німеччина
Гарантія, років 30
Наявність фаски ні
Кількість смуг у дошці 1
Хромзона ні
Ламінована фаска так
Антистатичне покриття ні
Синхронна текстура (брашування) ні
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 1.293
Тип замку 5G

Ламінат Rooms

Чи плануєте створити вдома стильний інтер'єр? Тоді варто звернути увагу на ламінат   rooms – у його колекціях представлені відповідні варіанти для оформлення квартир та будинків.

Три основні серії:

  •          Penthouse;
  •          Loft;
  •          Suite.

Penthouse можна назвати універсальним рішенням. Великий дуб у світлих відтінках облагородить будь-яке приміщення, незалежно від стилістики оформлення. Житло виглядатиме дорого, хоча насправді на ламінат румс вартість цілком доступна.

Loft вибір прихильників урбанізму та інших сучасних тенденцій. Таке підлогове покриття добре поєднується з цегляною та кам'яною кладкою, металевими елементами. Створити незвичайну атмосферу будинку буде неважко.

Якщо вас цікавить елегантність, придивіться до Suite ламінат rooms - фото є на сайті компанії Декор Плюс. Приємні оку тони та якісні текстури додадуть затишку.

Характеристика продукції

Оскільки виробництвом займається німецька компанія Kronotex, якість виробів за замовчуванням висока. Відповідно, ламінат румс купити потрібно один раз, а прослужить щонайменше 25 років.

Такий тривалий експлуатаційний термін пояснюється тим, що для виготовлення використовують не менше 80% натуральної сировини. Як правило, це соснова деревина. Таке підлогове покриття рекомендується придбати людям, які страждають на алергію – виріб не провокує алергічних реакцій .

На ламінат румс ціна обґрунтована особливостями складу. Він є 3 елементами:

  •          HDF- плита;
  •          декоративний шар;
  •          фінішний шар.

HDF плита має підвищену щільність і є основною частиною виробу. Вона відповідає за міцність та термін використання. Тому дуже важливо, щоб середня густина становила 800 кг/м 3 . Ламінат rooms купити варто як мінімум заради цих якостей. Скріплює мостини міцний замок ExpressCLICK.

Під декоративним шаром розуміють папір із імітацією деревини. Фінішний шар – це кінцеве покриття, яке має захистити дошку від вологи, сонця та механічних пошкоджень.

Особливості догляду

Якщо збираєтеся придбати ламінат румс в Одесі, корисно буде дізнатися, як утримувати його в порядку. Звичайно, його можна укладати у будь-якому приміщенні незалежно від кліматичного поясу. Але засоби догляду краще підбирати спеціальні, універсальні використовувати не варто.

Наприклад, для вологого прибирання рекомендується купити склад спеціально для паркету, що ламінує. Якщо у цей час року спостерігається знижена вологість або вона в принципі характерна для вашого регіону, користуйтеся зволожувачами повітря.

Також не рекомендується використовувати меблі з ніжками, що дряпають, кидати на підлогу важкі предмети. На ламінат rooms ціна не найнижча, тому правильно буде зберегти підлогове покриття.

Переглянуті товари