Міжкімнатні двері Масив ясеня АРТ Прованс Збільшити
Міжкімнатні двері Масив ясеня АРТ Прованс

Міжкімнатні двері Масив ясеня АРТ Прованс

АРТ

25051

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

21 985 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Прованс засклене. Виконано з масиву ясена; покриття - у морилці, патина. Ціна за набір. У комплект входить: полотно, коробка, лиштва на один бік, фурнітура APE CS. Виготовляється за індивідуальними розмірами в індивідуальній комплектації. Ціну уточнюйте!
Колір білий
Країна виробник Україна
Матеріал масив
Стиль класика
Наявність скла зі склом
Чверть і з чвертю, і без
Нестандартні розміри так
Тип скла сатин
Колір скла матовий
Покриття дверного полотна масив ясена
Термін поставки до 60 днів
Колірний відтінок білий
Матеріал дверного полотна масив ясена

Двері Арт-Гранд

Міжкімнатні двері є невід'ємною частиною будь-якого інтер'єру. І виконують вони не лише функціональну роль, розмежовуючи простір та поділяючи його на зони. Гарні, правильно підібрані двері – це ознака гарного смаку власника, свідчення його добробуту, засіб для прояву індивідуальності та креативу.

Продукція компанії Арт: двері « зі смаком »

Фабрика міжкімнатних дверей Арт-Гранд спеціалізується на виготовленні екологічно безпечної продукції з деревини. При виробництві дверних конструкцій використовують професійне обладнання та досвід, отриманий співробітниками за довгі роки роботи в даній сфері промисловості. Ми не пропонуємо клієнтам стандартні моделі. Кожен продукт компанії – унікальне поєднання естетики, міцності, нестандартного підходу до дизайну. При цьому на створені в компанії Арт двері ціна залишається доступною і дуже приємною.

Модельний ряд продукції бренду включає кілька популярних колекцій , що відрізняються стилем оформлення:

  •          Grand Classic елегантні стулки прикрасять інтер'єр у стилі Прованс або Класика та стануть бездоганним свідченням вишуканого смаку та м'якого характеру власника;
  •          Лофт – популярний горищний стиль оформлення житла потребує відповідного обрамлення дверних проходів – встановіть двері міжкімнатні Арт зі штучно зістареною поверхнею, стильними написами та зображеннями, яскравим забарвленням або у строгому виконанні;
  •          Двері Арт прихованого монтажу – стулки без дверної коробки – так, це можливо, якщо замовити спеціальну приховану конструкцію від Арт-Гранд;
  •          Barn Doors нестандартний підхід до зовнішнього оформлення та технічних особливостей конструкції робить ці моделі оптимальним варіантом для встановлення у приміщеннях з андеграундним інтер'єром.

Всі міжкімнатні двері Арт, купити які пропонує інтернет-магазин Декор Плюс, виконані з екодеревини і не завдадуть людям, що проживають у квартирі або будинку. Це чудовий варіант для міського та заміського житла, здатний перевернути ваші уявлення про зовнішній вигляд житлового простору з ніг на голову.

Купити двері Арт в Одесі для функціонального інтер'єру

Навіщо слід закривати проходи між приміщеннями? Сьогодні існує безліч варіацій дизайнерського оформлення, в яких не використовуються дверні конструкції. Але назвати їх затишними та пристосованими для проживання кількох людей складно. Скористайтеся пропозицією нашого магазину та компанії Арт – купити двері з доставкою та монтажем в Одесі для створення особистого простору та функціональних зон, наповнених затишком, атмосферою спокою та тепла.

При виробництві стулок і коробок використовуються сучасні технологічні рішення, обробка деревини та припасування складових системи здійснюється на обладнанні високої точності. Такі вироби – міцні та довговічні, вони не « запечатують » простір, гарантують його « дихання », наповнюють енергією природи. При цьому надійно захищають від холоду, протягів, шуму.

На створені фабрикою Арт двері ціна варіюється в залежності від декількох параметрів, серед яких вид сировини, складність конструкції, наявність додаткових дизайнерських елементів.

Ви можете замовити попереднє зняття вимірів з прорізів для більш точного виконання замовлення, а також професійне встановлення коробів та стулок співробітниками Декор Плюс. Так ви отримаєте не тільки гарні двері, але й якісний монтаж.

Переглянуті товари