Дверь массив ольхи АРТ Верона патина черное серебро Збільшити
Дверь массив ольхи АРТ Верона патина черное серебро

Міжкімнатні двері Масив ясеню АРТ Верона патина чорне срібло

АРТ

25059

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

34 580 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Верона патина чорне глухе срібло. Виконано з масиву вільхи. Ціна за набір. У комплект входить: полотно, коробка, лиштва на один бік, фурнітура. Виготовляється за індивідуальними розмірами в індивідуальній комплектації. Ціну уточнюйте!
Колір чорний
Країна виробник Україна
Матеріал масив
Стиль класика
Наявність скла глуха (без скла)
Чверть і з чвертю, і без
Нестандартні розміри так
Тип скла немає скла
Колір скла немає скла
Покриття дверного полотна масив ясена
Термін поставки більше 60 днів
Колірний відтінок темний
Матеріал дверного полотна масив ясена

Двері Арт-Гранд

Міжкімнатні двері є невід'ємною частиною будь-якого інтер'єру. І виконують вони не лише функціональну роль, розмежовуючи простір та поділяючи його на зони. Гарні, правильно підібрані двері – це ознака гарного смаку власника, свідчення його добробуту, засіб для прояву індивідуальності та креативу.

Продукція компанії Арт: двері « зі смаком »

Фабрика міжкімнатних дверей Арт-Гранд спеціалізується на виготовленні екологічно безпечної продукції з деревини. При виробництві дверних конструкцій використовують професійне обладнання та досвід, отриманий співробітниками за довгі роки роботи в даній сфері промисловості. Ми не пропонуємо клієнтам стандартні моделі. Кожен продукт компанії – унікальне поєднання естетики, міцності, нестандартного підходу до дизайну. При цьому на створені в компанії Арт двері ціна залишається доступною і дуже приємною.

Модельний ряд продукції бренду включає кілька популярних колекцій , що відрізняються стилем оформлення:

  •          Grand Classic елегантні стулки прикрасять інтер'єр у стилі Прованс або Класика та стануть бездоганним свідченням вишуканого смаку та м'якого характеру власника;
  •          Лофт – популярний горищний стиль оформлення житла потребує відповідного обрамлення дверних проходів – встановіть двері міжкімнатні Арт зі штучно зістареною поверхнею, стильними написами та зображеннями, яскравим забарвленням або у строгому виконанні;
  •          Двері Арт прихованого монтажу – стулки без дверної коробки – так, це можливо, якщо замовити спеціальну приховану конструкцію від Арт-Гранд;
  •          Barn Doors нестандартний підхід до зовнішнього оформлення та технічних особливостей конструкції робить ці моделі оптимальним варіантом для встановлення у приміщеннях з андеграундним інтер'єром.

Всі міжкімнатні двері Арт, купити які пропонує інтернет-магазин Декор Плюс, виконані з екодеревини і не завдадуть людям, що проживають у квартирі або будинку. Це чудовий варіант для міського та заміського житла, здатний перевернути ваші уявлення про зовнішній вигляд житлового простору з ніг на голову.

Купити двері Арт в Одесі для функціонального інтер'єру

Навіщо слід закривати проходи між приміщеннями? Сьогодні існує безліч варіацій дизайнерського оформлення, в яких не використовуються дверні конструкції. Але назвати їх затишними та пристосованими для проживання кількох людей складно. Скористайтеся пропозицією нашого магазину та компанії Арт – купити двері з доставкою та монтажем в Одесі для створення особистого простору та функціональних зон, наповнених затишком, атмосферою спокою та тепла.

При виробництві стулок і коробок використовуються сучасні технологічні рішення, обробка деревини та припасування складових системи здійснюється на обладнанні високої точності. Такі вироби – міцні та довговічні, вони не « запечатують » простір, гарантують його « дихання », наповнюють енергією природи. При цьому надійно захищають від холоду, протягів, шуму.

На створені фабрикою Арт двері ціна варіюється в залежності від декількох параметрів, серед яких вид сировини, складність конструкції, наявність додаткових дизайнерських елементів.

Ви можете замовити попереднє зняття вимірів з прорізів для більш точного виконання замовлення, а також професійне встановлення коробів та стулок співробітниками Декор Плюс. Так ви отримаєте не тільки гарні двері, але й якісний монтаж.

Переглянуті товари