Kronotex, Amazone Дуб портовий сірий D3572 Збільшити
Kronotex, Amazone Дуб портовий сірий D3572

Kronotex, Amazone Дуб портовий сірий D3572

KRONOTEX KRONOTEX

12276

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 700 грн.
Площа в упаковці: 1.3 м2
Вартість упаковки: 910 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

910 грн. / метр

700 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Ламінат виробництва Німеччина, 33 клас, товщина 10 мм. Розміри дошки -1380х157х10 мм. в упаковці. 4V-фаска по периметру, Kronotex, Колекція Amazone Дуб портовий сірий D3572
Товщина, мм 10
Клас ламінату 33
Колір сірий
Країна виробник Німеччина
Гарантія, років 30
Наявність фаски 4
Кількість смуг у дошці 1
Ламінована фаска ні
Антистатичне покриття так
Синхронна текстура (брашування) так
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 1.3
Тип замку 5G

Ламінат kronotex

 

Коли говорять про хорошу якість, багатьом на думку спадають німецькі інноваційні технології. Тому і ламінат kronotex помітно лідирує на ринку продажу. Продукція випускається в Німеччині, але активно постачається до багатьох європейських країн. Сам бренд входить до складу австрійсько-німецького концерну, що багато в чому вплинуло на його політику.

 

Чому варто придбати ламінат kronotex?

 

На першому місці серед переваг – екологічність. Вся продукція виготовляється з натуральної сировини. Виробничі площі знаходяться неподалік лісових масивів, звідки поставляється деревина. Це дозволяє виготовляти міцний ламінат кронотекс, ціна на який не завищується, тому що дерев'яний матеріал не імпортують з інших країн.

Говорячи про міцність, варто запевнити, що покриття для підлоги витримує сильні механічні навантаження, навіть якщо вони носять постійний характер. Можна не переживати через тиск меблів або постійне ходіння по підлозі у взутті.

Ще одна особливість полягає в тому, що ламінат kronotex exquisit практично не знебарвлюється. Він стійкий до дії ультрафіолетових променів, тому не вигоряє, навіть якщо вікна виходять на сонячну сторону будинку.

Популярні колекції

Асортимент бренду вражає своєю різноплановістю. Купити ламінат кронотекс можна в будь-якому дизайні та відтінку. На сьогоднішній день користуються попитом колекції:

  •          Mammut та Mammut Plus;
  •          Robusto;
  •          Amazone;
  •          Exquisit та Exquisit plus;
  •          Robusto ;
  •          Advanced.

Також на увагу заслуговує серія Kronotex Exquisit, що імітує шляхетні породи дерева. Таке покриття доречно виглядає у багатих інтер'єрах.

Чи можна поєднувати ламінат із різним дизайном?

Дехто турбує питання, як підібрати ламінат kronotex в Одесі, щоб зонувати приміщення. Інші не знають, з чого почати створення інтер'єру - покупки підлогового покриття або настінного.

Як правило, краще починати з оформлення підлоги, тому що вибір настінного покриття ширший – простіше щось підібрати. Але перш ніж купити ламінат кронотекс, ознайомтеся з його колекціями. Вони представлені різними дизайнами, що дає змогу створити інтер'єр своєї мрії.

Бажаєте візуально розмежувати кімнату? Тоді можна скомбінувати покриття, які імітують керамічну плитку та дерев'яну підлогу. Для цього підійде kronotex ламінат із серій Mammut або Mammut Plus та Robusto – це буде доречно для кухні.

Якщо вам подобається імітація натурального каменю, зверніть увагу на колекцію Glamour. Такий варіант чудово підійде для дачі або приватного будинку. На сайті Декор Плюс можете вибрати будь-який кронотекс ламінат – фото у відкритому доступі.

Цікаво буде виглядати поєднання різних дерев'яних дизайнів. Наприклад, різні візерунки чи відтінки. У вітальні таким чином можна виділити зону відпочинку та робочу зону.

Такий підхід не лише вирішить проблему простору, а й зробить підлогу повноцінним елементом інтер'єру. При цьому ламінат kronotex вартість передбачає демократичну – ремонт не стане накладним.

Переглянуті товари