Є багато критеріїв, якими обирають товар. В основному, це співвідношення ціни та якості.

Першим розглянемо цінову політику пластикового та дерев'яного плінтуса. Дерев'яний плінтус, безперечно, є "класикою" всіх плінтусів, саме тому і ціна на нього набагато більша і менш доступна для більшості споживачів. Також на ціну впливає матеріал, з якого виготовлений плінтус. Сировина з дерева сама по собі набагато дорожча за пластик.

Другою, не мало, важливою відмінністю є швидкість та зручність монтажу. Дерев'яний плінтус вимагає набагато більше часу для встановлення. Т.к. пластиковий плінтус збирається як конструктор, якого додаються всі додаткові деталі. Також його легко порізати. Ще одним моментом є те, що якщо у вас криві стіни, то при монтажі дерев'яного плінтуса у вас будуть певні складнощі, на відміну від пластикового. Також за допомогою сучасного плінтуса можна сховати всі дроти та встановити спеціальну коробку під електроустановлювальні вироби, що вирішить проблему з великою кількістю дротів на підлозі.

Ще однією перевагою є те, що пластикові плінтуси T.plast є безпечними для дітей, т.к. всі кріплення надійно кріпляться і виключається можливість влучення дрібних деталей до дитини.

Слід зазначити різноманітність кольорів та структури пластикового плінтуса, який Ви можете підібрати під будь-який інтер'єр. Також пластикові плінтуси не потребують додаткової обробки (ошкурювання, фарбування), мають абсолютно гладку поверхню, не вимагають особливого догляду, стійкі до впливу засобів побутової хімії, довго служать, дуже естетичні.