Ванни

Ванни

Товарів у наявності: 484

Купити ванну в Одесі

Коли Ви робите ремонт у ванній кімнаті, рано чи пізно настає момент вибору ванни або душу.
Для любителів релаксації з ароматною пінкою сучасний ринок може запропонувати купити ванну в Одесі різноманітних форм та матеріалів. Адже саме ванна є найголовнішим предметом у кімнаті для купання. Ванною ми користуємося щодня, тому по...

Купити ванну в Одесі

Коли Ви робите ремонт у ванній кімнаті, рано чи пізно настає момент вибору ванни або душу.
Для любителів релаксації з ароматною пінкою сучасний ринок може запропонувати купити ванну в Одесі різноманітних форм та матеріалів. Адже саме ванна є найголовнішим предметом у кімнаті для купання. Ванною ми користуємося щодня, тому потрібно серйозно поставитися до її вибору.
Раніше купити ванну було досить легко, адже їх виготовляли лише з чавуну. Різниця була лише у вартості та якості. Сучасний ринок пропонує велику кількість всіляких ванн і кожен підбирає собі її, відштовхуючись від особистих вимог, розмірів ванної кімнати та фінансів (можна купити кутову ванну , круглу, можна купити маленьку або велику, нині в моді акрилова ванна ). Зараз вибір ванни відповідальна справа, тому що вона повинна служити довгий час (в середньому 15-20 років).
На сьогоднішній день головним завданням тих, хто робить ремонт, є купити ванну недорого та гарної якості. Для цього Вам потрібно звернутися до нашого салону.
Насамперед потрібно визначитися зі своїми потребами, щоб купити ванну. В Одесі багато магазинів сантехніки, які мають великий вибір ванн різних за функціями, розмірами, формою та матеріалами.
При покупці ванни потрібно визначити:
1. Габарити – слід враховувати розміри кімнати та фізичні параметри людини. Маленька ванна буде виглядати безглуздо у великій кімнаті, так само як і велика при ванній кімнаті маленького розміру (також тут грає роль ціна).
2. Форму:
прямокутні – для невеликих кімнат;
круглі – дуже ефектний на вигляд, але підходить лише для просторих приміщень;
квадратні - дуже зручна, дозволяє перебувати в ній у будь-якій позі;
овальні – класична форма ванни;
асиметричні - дозволяють економити простір і виглядають дуже оригінально (щоб заощадити простір, можна купити кутову ванну ).
3. Бажаний матеріал:
чавун – класичний варіант, високоміцний та надійний матеріал;
акрил - найбільш популярний матеріал, акрилова ванна відрізняється невеликою вагою, досить міцна;
сталь – ванни з цього матеріалу легші за чавунні та міцніші за акрилові, але вони мають погану теплоізоляцію і низький рівень шумоізоляції.
4. Функції та характеристики - гідромасаж, підсвічування води, вбудоване радіо тощо.
Багато хто шукає, де купити ванну недорого , забуваючи про її якість. В наш час ціна не останній критерій вибору товару. Щоб купити ванну недорого, Вам потрібно буде перегорнути купу літератури з цього приводу або просто довіритися нашим фахівцям.
Кваліфіковані менеджери допоможуть зрозуміти, що краще – ванна акрилова або чавунна; яку купити кутову ванну , щоб вона підійшла під розміри кімнати; які функції можуть бути у тій чи іншій ванні.
Переваги ванн в тому, що вони чудово підходять для купання діток, можна купатися у воді з травами (що корисно для організму) або розслаблятися, додавши морську сіль або аромамасло.
Купити ванну в Одесі можна у нашому салоні. Кваліфіковані менеджери допоможуть Вам визначитися із вибором та придбати продукт відмінної якості за гарною ціною. Меньш
Докладніше
Відображено 451 - 484 з 484 товарів

Фільтр

Країна виробник
Виробник
ещё... свернуть
Ціна
грн. грн.
Колір
Колекція
ещё... свернуть
Товщина, мм
ещё... свернуть
Матеріал
Поверхня
Довжина, мм
ещё... свернуть
Ширина, мм
ещё... свернуть
Фильтр

Переглянуті товари