Міжкімнатні двері Albero Версаль-1 вініл білий ПЗ Збільшити
Міжкімнатні двері Albero Версаль-1 вініл білий ПЗ

Міжкімнатні двері Albero Версаль-1 вініл білий ПЗ

Albero Albero

43666

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

12 835 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Альберо колекція Галерея Версаль-1 вініл білий засклений. Покриття – ПВХ. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, стандартний комплект фурнітури-ручка, механізм-засувка, петлі.
Колір вініл білий
Країна виробник Україна
Стиль класика
Наявність скла зі склом
Чверть ні
Нестандартні розміри є
Тип скла візерунчасте
Колір скла сатин
Покриття дверного полотна ПВХ плівка
Термін поставки до 7 днів
Колірний відтінок білий
Матеріал дверного полотна зрощений масив сосни

Двері Albero – це вишуканий сучасний стиль та інновації у виробництві. Таке поєднання дозволяє запропонувати оригінальну продукцію європейської якості за доступною вартістю. Використання інноваційних технологій дозволило надати дверним полотнам із синтетичних деревосодержащих матеріалів експлуатаційні, тактильні та декоративно-естетичні властивості аналогів натуральної деревини.

Міжкімнатні двері Albero виготовляються за технологіями та на обладнанні Італії та Німеччини. Впровадження передових розробок європейських інженерів відкрило широкі можливості для недорогої сировини у виробництві дверних полотен гідних елітних інтер'єрів. Завдяки такому підходу ціна дверей Albero є досить демократичною, а зовнішній вигляд відрізняється благородним дизайном.

Стильні та практичні міжкімнатні двері торгової марки Albero виготовляються в кількох варіантах захисно-декоративного покриття:

  • ПВХ плівка;
  • еко-шпон;
  • синтетичний шпон, виготовлений за унікальною технологією SoftWood.

При цьому кожен із видів зовнішнього шару ефектно імітує колір та фактуру натуральної деревини різних цінних порід.

3D-ефект та тактильна імітація

Захисно-декоративне покриття дверей Albero з полівінілхлориду створює не тільки візуальну, але й тактильну схожість із справжньою дерев'яною поверхнею. Мікрокориста структура у поєднанні з шорсткістю, ідентичною натуральній деревині, імітує реалістичні відчуття контакту шкіри з дерев'яним дверним полотном.

Торгова марка Albero також пропонує міжкімнатні двері із інноваційним покриттям SoftWood. Технологія передбачає багатошарове нанесення лаку з чергуванням матових та глянцевих ділянок.

Поєднання глянсових і матових деталей дверного полотна створює тривимірний ефект імітації натуральної деревини, в якій щільні оболонки річних голець дерева набувають при поліруванні блискучу поверхню, а м'які тканини - більш матову.

У процесі виробництва міжкімнатних дверей Albero штучна шпона покривається багатошаровим лаком, що створює унікальний тактильний ефект. Шкіра людини відчуває бархатисту пористу структуру поверхні, яка асоціюється з теплою та м'якою полірованою деревиною.

У дверних полотнах Albero також використовується еко-шпон, що став класичним у виробництві міжкімнатних дверей. Суміш деревних волокон та синтетичних екологічно безпечних смол дозволяє гарантувати високу механічну міцність покриття, його стійкість до впливу вологи та перепадів температур, а також несприйнятливість до більшості миючих засобів, що робить його практичним в обслуговуванні.

Детальна рельєфна імітація поверхні зрізу деревини – важлива особливість як ПВХ плівки, так і еко-шпону, що використовуються при виготовленні дверей Albero . У порівнянні з технологією SoftWood такі покриття трохи поступаються в естетичному плані, однак мають досить вагому перевагу – доступнішу ціну.

Засклення міжкімнатних дверей торгової марки Albero проводиться за допомогою міцного триплексу. Такі стекла витримують велике ударне навантаження і не розсипаються на дрібні уламки, якщо все ж таки удар був занадто сильний.

Великий асортимент та професійний підхід

Купити двері Albero у Львові ви можете в інтернет-магазині «Декор Плюс». Великий вибір стилістичних напрямків, конкурентні ціни та можливість виїзду кваліфікованого замірника – наші ключові переваги.

У нас ви зможете не лише вигідно купити міжкімнатні двері Albero з оперативною доставкою по Одесі, але й замовити професійний монтаж нашими досвідченими майстрами.

Переглянуті товари