Статті

Змішувачі – основні деталі інтер'єру!

При ремонті ванної або будівництві нової кухні, ви зрозумієте, що найважче, що ви повинні зробити - це штрихи.
Докладніше

Які покриття для підлоги найпрактичніші?

Ви захочете оновити підлогу вашого будинку для більш сучасного та шикарного вигляду, і при цьому забезпечити його практичністю та зручністю?
Докладніше

Тепер паркетну дошку Барлінек можна укладати також на стіні!

Тепер паркетну дошку Барлінек можна укладати також на стіні!Відмінний результат – відповідно до світових тенденцій дизайну.Приглушений, затишний та теплий інтер'єр, дизайнерський декоративний елемент та...
Докладніше

Керамічна плитка в Одесі за найкращими цінами!

Керамічна плитка в Одесі один з найбільш легких, практичних та доступних способів декорування поверхні підлоги та стін, як у приміщенні (зокрема кухня, ванна та басейн), так і на вулиці. У магазинах можна купити керамічну плитку практично будь-якого виробника, від найбюджетнішої до всесвітньо відомих елітних марок, представлених країнами Іспанії, Італії, Чехії, Польщі, Німеччини.
Докладніше

Укладання ламінату

Що потрібно для укладання ламінату - це рівна підлога.Перед тим, як укладати ламінат, його необхідно залишити на кілька днів у приміщенні, щоб він адаптувався до кімнатної температури та вологості.
Докладніше

Види металопластикових вікон

Як визначити гідного виробника віконних конструкцій? Якщо вірити рекламі - найдостойніший той, хто найголосніше "кричить" у всіх ЗМІ. Але необов'язково, що "найгучніший" і є найкращий, адже "гучність" реклами залежить лише від кількості витрачених на неї грошей....
Докладніше

Відмінність пластикового плінтуса від дерев'яного

Першим розглянемо цінову політику пластикового та дерев'яного плінтуса. Дерев'яний плінтус, безперечно, є "класикою" всіх плінтусів, саме тому і ціна на нього набагато більша і менш доступна для більшості споживачів.
Докладніше

Міжкімнатні двері

Дерево - перший матеріал, який людина навчилася використовувати і перетворювати відповідно до своїх потреб, будь то двері, мисливська палиця, пирога, вікно, кухонне начиння, іграшки, двері та багато іншого.
Докладніше

Категорії