AMELIA серое дерево BLK Збільшити
AMELIA серое дерево BLK

Міжкімнатні двері Leador AMELIA сіре дерево BLK

Leador Leador

12650

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

8 871 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Полотно Леадор AMELIA сіре глухе дерево з вузьким склом BLK. Каркас дверей виконаний із масиву сосни + МДФ. Покриття – екошпон SINCROLAM. В комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі Apecs . Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється. Доступно до замовлення нестандарт по висоті (з кроком 20 мм) та по ширині (з кроком 50 мм).
Колір сіре дерево
Країна виробник Україна
Стиль модерн
Наявність скла глуха (зі склом)
Чверть ні
Нестандартні розміри є
Тип скла сатин
Колір скла чорний
Покриття дверного полотна екошпон
Термін поставки до 10 днів
Колірний відтінок сірий
Матеріал дверного полотна зрощений масив сосни

Міжкімнатні двері Leador – це понад 12 років розвитку еко-френдлі виробництва на основі інноваційних італійських технологій та класичних принципів деревообробки. Відсутність токсичних полімерів, смол та клею у поєднанні з ідеальною геометрією – головні конкурентні переваги дверних полотен Леадор . Локалізація повного виробничого циклу в Україні – це бездоганна європейська якість за доступних для внутрішнього ринку цін на стильні міжкімнатні двері ТМ Leador .

Технічні особливості дверей Леадор

Торгова марка Leador – це структурний підрозділ Крюківської фабрики Korfad , чиї міжкімнатні двері, виготовлені на італійському устаткуванні з технологічних карт європейських інженерів, давно завоювали ринок Одеси та всієї нашої країни.

Використання тільки першокласної сировини, що пройшло строге сортування та вибраковування, у поєднанні з відмовою від дешевих токсичних матеріалів дозволило створити справді безпечний, але при цьому довговічний продукт.

  • У виробництві дверей Леадор немає поняття економії на матеріалах, комплектуючих та фурнітурі в гонитві за зменшенням ціни.
  • Переклеєний масив натурального дерева покривають листовим МДФ. Це висока жорсткість та стабільність геометрії дверного полотна при ідеальному зовнішньому вигляді та повній екологічності.
  • Безшовні технології. На кромці та на облицювання немає швів та стиків – це повний захист від негативних зовнішніх факторів, у т.ч. волога, цвіль, шкідники та ін. Завдяки цьому міжкімнатні двері Леадор мають тривалий термін служби, що обчислюється десятиліттями.
  • Дерев'яний каркас та облицювання дверного полотна, а також коробка та лиштва стійкі до перепадів температури та вологості.

Стійкість геометрії до температурних перепадів та різкої зміни вологості повітря забезпечена ретельною підготовкою масиву дерева та вибором щільного МДФ для облицювання. Завдяки цій особливості двері Леадор встановлюють у ванних кімнатах, а також у приміщеннях, що не опалюються – на мансардах у приватних будинках або на дачі, на якій живуть тільки влітку.

Міцності та стійкості міжкімнатних дверей забезпечується якісною збіркою з ідеальним підганянням частин дверного полотна завдяки італійським технологіям, що використовуються на фабриці TM Leador .

Модельний ряд

Міжкімнатні двері Леадор випускаються стандартною товщиною дверного полотна 40 мм та заввишки два метри. П'ять варіантів ширини дверного отвору – від вкрай рідкісного 40-сантиметрового до просторого 90 см.

Ширина, мм

Товщина, мм

Висота, мм

400

40

2000

600

40

2000

700

40

2000

800

40

2000

900

40

2000

Кожна модель може бути виконана в одному із семи варіантів відтінків:

  • три відтінки дуба: «Латте», «Мокко» та «Саксонський»;
  • світлий «Монблан»
  • сірий із структурним малюнком зрізу дерева;
  • матовий однотонний білий;
  • світло-коричневий "Браун".

Скляні вставки можуть бути чотирьох видів:

  • білий або бронзовий Сатін;
  • сірий "Графіт";
  • чорний "Лакобель".

За 12 років розвитку у технологічному та дизайнерському напрямку ТМ Leador випустила на ринок 84 варіацій шести найкращих моделей міжкімнатних дверей на основі натурального масиву дерева та МДФ. Використання стильної, зручної та довговічної італійської дверної фурнітури доповнило технічні переваги витонченим дизайном, що відповідає світовим трендам в інтер'єрній моді.

Де купити Леадор в Одесі?

Інтернет-магазин "Декор Плюс" - офіційний дилер фабрики міжкімнатних дверей Leador в Одесі. Повний модельний ряд та всі варіанти декоративного оформлення, гарантія від виробника, мінімальні терміни виробництва та зручна доставка по місту – наші ключові переваги. Ви також можете купити будь-які міжкімнатні двері Леадор із професійною установкою нашими досвідченими майстрами.

Переглянуті товари