Ламинат KAINDL, Коллекция Natural Touch Premium Plank 34135 Hickory BARKELEY Збільшити
Ламинат KAINDL, Коллекция Natural Touch Premium Plank 34135 Hickory BARKELEY
Ламинат KAINDL, Коллекция Natural Touch Premium Plank 34135 Hickory BARKELEY

KAINDL , Natural Touch Premium Plank 34135 Hickory BARKELEY

KAINDL KAINDL

10531

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2:
Площа в упаковці: 1.76 м2
Вартість упаковки: 1 125 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 125 грн. / метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Natural Touch базується на технології синхронізації, яка повторює структуру поверхні з відповідним декором зображення. Навіть експерт важко відрізнить ламіновану підлогу даної колекції від натуральної дерев'яної поверхні, KAINDL , Колекція Natural Touch Premium Plank 34135 Hickory BARKELEY
Товщина, мм 10
Клас ламінату 32
Колір темний
Країна виробник Австрія
Гарантія, років 30
Наявність фаски 4
Кількість смуг у дошці 1
Хромзона ні
Ламінована фаска ні
Антистатичне покриття так
Синхронна текстура (брашування) так
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 1.76

Ламінат Kaindl

Протягом понад 100 років австрійська компанія Kaindl не перестає дивувати споживачів високою якістю та різноманітністю моделей підлогових покриттів. Сьогодні ламінат Kaindl – це міцність, надійність та довговічність, посперечатися з якими складно.

Розгадка успіху бренду прихована у комплексному підході до організації виробничого процесу:

  •          ламінат Кайндл виготовляється із екологічно безпечної сировини;
  •          половицям, створюваним австрійцями, властива велика опірність до  стирання;
  •          в асортименті продукції Kaindl – ламінат 32 та 33 класів, що дозволяє використовувати настили для житлових та комерційних приміщень із середнім та високим механічним навантаженням на підлогу;
  •          більшість моделей підлогових панелей представлена односмуговими варіантами, товщина яких 9-10 мм, завдяки чому міцність покриття істотно збільшена;
  •          гарантія якості на всю продукцію бренду вражає своєю тривалістю – на половиці для житлових приміщень гарантійний термін становить від 15 до 30 років, а для комерційних – до 6 років;
  •          на ламінат Кайндл ціна прийнятна, що подвійно привабливо, адже це покриття має стійкість до вологи, сонячного світла, змін температурного режиму зовнішнього середовища.

Варто знати. Важлива перевага, притаманна фірмовій продукції Kaindl – можливість використання для догляду за підлогою різних засобів. Вони не впливають на поверхню дощок і зберігають їх у первісному вигляді.

Ламінат Кайндл для будь-якого інтер'єру в Одесі.

На сайті інтернет-магазину Декор Плюс представлені колекції Кайндл, купити будь-яку позицію з яких можна для оформлення приміщень у потрібному стилі. Це світлі відтінки деревини для спалень та дитячих, насичені темні тони дощок для віталень, модні колірні рішення для офісів.

Кайндл - ламінат, купити який слід для простого та швидкого монтажу. Панелі легко замикаються за допомогою спеціальних замків і пазів, що не займає багато часу. Відсутність необхідності використовувати клей, кріплення, додаткові інструменти набагато спрощує роботу майстра, отже, збільшує її швидкість. Монтаж буде здійснено в оптимальні терміни.

Кожна панель покриття оснащена спеціальним захисним шаром, що забезпечує її стійкість до стирання та зношування. Такі дошки дійсно здатні прослужити власникам десятки років, залишаючись такими ж привабливими, як і в день покупки та монтажу. Вибрати продукцію легко – фото, що відображають ламінат Kaindl, розміщені на сайті Dekor Plus, повністю відповідають товару, його відтінкам і фактурі. Це чудова можливість стати власником якісного покриття для підлоги без витрат часу – достатньо:

  •          відвідати інтернет ресурс;
  •          підібрати модифікацію панелей;
  •          дізнатися, яка на Кайндлі ціна;
  •          замовити відповідний за всіма параметрами варіант із доставкою.

Чому варто вибрати Kaindl? Причин чимало, проте, головні їх зрозумілі кожному. Купівля даної продукції - це чудова можливість скоротити витрати на ремонт, забезпечивши приміщення якісним підлоговим настилом на довгі роки. До того ж дизайн панелей дійсно різноманітний і не схожий на аналоги. Компанія постійно знаходиться в пошуку нових колірних рішень та фактур. Один із результатів таких експериментів – новий формат « Три в одному », що поєднує в одній ламелі ламінату планки різних типорозмірів.

Створіть унікальний інтер'єр, що відрізняється нестандартністю та стилем. Для цього Кайндл та Декор Плюс надали всі можливості.

Переглянуті товари