Ламинат KAINDL, Коллекция Classic Touch Standard Plank 37527 Дуб SIELA Збільшити
Ламинат KAINDL, Коллекция Classic Touch Standard Plank 37527 Дуб SIELA

KAINDL , Classic Touch Standard Plank 37527 Дуб SIELA

KAINDL KAINDL

10552

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2:
Площа в упаковці: 2.4 м2
Вартість упаковки: 1 155 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 155 грн. / метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Ламінат Kaindl – водостійкий ламінат, який можна ефективно використовувати у дизайні житлових та офісних інтер'єрів. Багатство дизайнів дозволяє за допомогою покриттів для підлоги візуально змінювати простір, KAINDL , Колекція Classic Touch Standard Plank 37527 Дуб
Товщина, мм 8
Клас ламінату 32
Колір темний
Країна виробник Австрія
Гарантія, років 30
Наявність фаски ні
Кількість смуг у дошці 1
Хромзона ні
Ламінована фаска ні
Антистатичне покриття так
Синхронна текстура (брашування) ні
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 2.4

Ламінат Kaindl

Протягом понад 100 років австрійська компанія Kaindl не перестає дивувати споживачів високою якістю та різноманітністю моделей підлогових покриттів. Сьогодні ламінат Kaindl – це міцність, надійність та довговічність, посперечатися з якими складно.

Розгадка успіху бренду прихована у комплексному підході до організації виробничого процесу:

  •          ламінат Кайндл виготовляється із екологічно безпечної сировини;
  •          половицям, створюваним австрійцями, властива велика опірність до  стирання;
  •          в асортименті продукції Kaindl – ламінат 32 та 33 класів, що дозволяє використовувати настили для житлових та комерційних приміщень із середнім та високим механічним навантаженням на підлогу;
  •          більшість моделей підлогових панелей представлена односмуговими варіантами, товщина яких 9-10 мм, завдяки чому міцність покриття істотно збільшена;
  •          гарантія якості на всю продукцію бренду вражає своєю тривалістю – на половиці для житлових приміщень гарантійний термін становить від 15 до 30 років, а для комерційних – до 6 років;
  •          на ламінат Кайндл ціна прийнятна, що подвійно привабливо, адже це покриття має стійкість до вологи, сонячного світла, змін температурного режиму зовнішнього середовища.

Варто знати. Важлива перевага, притаманна фірмовій продукції Kaindl – можливість використання для догляду за підлогою різних засобів. Вони не впливають на поверхню дощок і зберігають їх у первісному вигляді.

Ламінат Кайндл для будь-якого інтер'єру в Одесі.

На сайті інтернет-магазину Декор Плюс представлені колекції Кайндл, купити будь-яку позицію з яких можна для оформлення приміщень у потрібному стилі. Це світлі відтінки деревини для спалень та дитячих, насичені темні тони дощок для віталень, модні колірні рішення для офісів.

Кайндл - ламінат, купити який слід для простого та швидкого монтажу. Панелі легко замикаються за допомогою спеціальних замків і пазів, що не займає багато часу. Відсутність необхідності використовувати клей, кріплення, додаткові інструменти набагато спрощує роботу майстра, отже, збільшує її швидкість. Монтаж буде здійснено в оптимальні терміни.

Кожна панель покриття оснащена спеціальним захисним шаром, що забезпечує її стійкість до стирання та зношування. Такі дошки дійсно здатні прослужити власникам десятки років, залишаючись такими ж привабливими, як і в день покупки та монтажу. Вибрати продукцію легко – фото, що відображають ламінат Kaindl, розміщені на сайті Dekor Plus, повністю відповідають товару, його відтінкам і фактурі. Це чудова можливість стати власником якісного покриття для підлоги без витрат часу – достатньо:

  •          відвідати інтернет ресурс;
  •          підібрати модифікацію панелей;
  •          дізнатися, яка на Кайндлі ціна;
  •          замовити відповідний за всіма параметрами варіант із доставкою.

Чому варто вибрати Kaindl? Причин чимало, проте, головні їх зрозумілі кожному. Купівля даної продукції - це чудова можливість скоротити витрати на ремонт, забезпечивши приміщення якісним підлоговим настилом на довгі роки. До того ж дизайн панелей дійсно різноманітний і не схожий на аналоги. Компанія постійно знаходиться в пошуку нових колірних рішень та фактур. Один із результатів таких експериментів – новий формат « Три в одному », що поєднує в одній ламелі ламінату планки різних типорозмірів.

Створіть унікальний інтер'єр, що відрізняється нестандартністю та стилем. Для цього Кайндл та Декор Плюс надали всі можливості.

Переглянуті товари