EGGER PRO Laminate EPL167 Спаркл Грэйн серый Збільшити
EGGER PRO Laminate EPL167 Спаркл Грэйн серый
EGGER PRO Laminate EPL167 Спаркл Грэйн серый EGGER PRO Laminate EPL167 Спаркл Грэйн серый

EGGER PRO Laminate EPL167 Спаркл Грейн сірий

EGGER EGGER

12341

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 638 грн.
Площа в упаковці: 2.54 м2
Вартість упаковки: 1 620 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 620 грн. / метр

638 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Ламінована підлога EGGER PRO Laminate EPL167 Спаркл Грейн сірий: 32 клас, декор з імітацією керамічної плитки, завдяки додатково вибраним фаскам на половицях, з природною та бархатистою поверхнею. Розмір дошки 1292*327*8 мм, 4V-фаска по периметру, антибактеріальне покриття, відповідність екологічному стандарту VOC A+, гарантія понад 20 років, легкість укладання, 32 клас експлуатації. Доступна для замовлення половиця без фаски.
Товщина, мм 8
Клас ламінату 32
Колір сірий
Країна виробник Німеччина
Колекція PRO Laminate
Гарантія, років Понад 20
Наявність фаски 4V+1
Кількість смуг у дошці 1
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 2.54
Тип замку CLICK

Ламінат Egger

Компанія Декор Плюс пропонує нове рішення для оформлення інтер'єру житлових та комерційних приміщень – ламінат Egger, представлений на сайті інтернет-магазину в широкому асортименті кольорів, форм та фактур.

Німецький бренд, що вже довгі роки спеціалізується на створенні якісних покриттів для підлоги, не перестає дивувати покупців новими технологічними розробками та оформленням настилів. Переваг у даної продукції чимало, але основні їх безпосередньо впливають на її споживчі характеристики:

  •          створюваний Egger ламінат має високий рівень опірності волозі, завдяки чому може бути використаний для декору кухні, передпокою, коридорів;
  •          великий вибір відтінків, форм та текстур поверхні мостин дозволяє купити ламінат Egger для оформлення інтер'єрів у будь-якому стилі;
  •          при виробництві продукції компанія використовує виключно матеріали з гарантією екологічної безпеки, що дає можливість ламінат Egger купити для монтажу в житлових кімнатах, спальнях, дитячих без ймовірності шкоди здоров'ю мешканців;
  •          для укладання панелей не потрібні додаткові матеріали, оскільки настил монтується безклеєвим способом за допомогою спеціальної замкової системи;
  •          стійкість до зношування виробів забезпечена застосуванням міцної сировини (плити HDF) при виготовленні дощок.

Ще одна важлива перевага, якою безперечно володіє ламінат Egger - ціна. Вартість продукції залишається прийнятною для кожного споживача, незалежно від того, яку модель, з якої колекції, з якими характеристиками покупець вибрав.

Egger laminate з доставкою з Одеси для вашого будинку

Якщо ви вирішили придбати створений брендом Еггер ламінат, сайт Декор Плюс порадує вас доступними розцінками на продукцію цієї категорії. Вибирайте найкращі варіанти дизайну відповідно до уподобань за кольором та якістю поверхні. Ламінат Еггер зі складу в Одесі коштуватиме вам недорого.

Придбати онлайн ламінат Еггер в Одесі так само легко і просто, як і в інших містах України. Оформляючи замовлення, вкажіть місце отримання товару та виберіть зручний спосіб транспортування (ми пропонуємо скористатися послугами різних транспортних компаній та поштових служб).

Ламінат Еггер в інтернет-магазині Декор Плюс представлений у різних варіантах. Яку модель вибрати – залежить від багатьох факторів, але у будь-якому випадку покупка покриття у нас стане приводом:

  •          заощадити - на вироблений брендом Егер ламінат ціна на сайті невисока;
  •          привнести нововведення в інтер'єр – всі колекції настилів відрізняються особливою вишуканістю та стилем;
  •          стати володарем надійного і довговічного покриття - ламінат Еггер купити варто вже тому, що його характеристики міцності набагато вище аналогів.

Допоможуть вибрати покриття Егер фото, розміщені на сайті. Зображення максимально точно передають відтінок продукції, а докладний опис товару допомагає вибрати оптимальний варіант для кожного приміщення. Придивіться до серій Long, Orion, Aqua+, Classic, Kingsize, Large, Medium та інших – серед цих класичних та сучасних колекцій ви неодмінно знайдете покриття для вашого будинку або офісу.

Гарний та міцний ламінат Еггер, вартість якого вам сподобається, а якість – приємно здивує, доступний для покупки вже сьогодні.

Переглянуті товари