Ламинат Krono Original,Коллекция Castello Дуб Эльзас 8726 Збільшити
Ламинат Krono Original,Коллекция Castello Дуб Эльзас 8726

Krono Original, Castello Дуб Ельзас 8726

KRONO ORIGINAL KRONO ORIGINAL

12470

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 466 грн.
Площа в упаковці: 2.2205 м2
Вартість упаковки: 1 035 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 035 грн. / метр

466 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Castello Classic характеризується присутністю благородних розкішних декорів дуба, глибоких, насичених відтінків. Його поверхня в точності відповідає натуральному малюнку дерева, і дозволяє зробити підлогу вишуканими та неповторними, Krono Original, Колекція Castello Дуб Ельзас 8726
Товщина, мм 8
Клас ламінату 32
Колір світлий
Країна виробник Польща
Гарантія, років 15
Наявність фаски ні
Кількість смуг у дошці 1
Хромзона ні
Ламінована фаска ні
Антистатичне покриття ні
Синхронна текстура (брашування) ні
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 2.2205

Ламінат кроно

Якщо в планах освіжити ремонт, вам буде корисний krono original ламінат. Назва бренду вперше прозвучала 1897 року. Він виник в Австрії і продовжив розвиток у Європі та США. Пояснення такої затребуваності просте – якість згідно зі стандартами.

Чим хороший кроно ламінат?

Від іншої продукції вироби цієї фірми відрізняють характерні риси.

  •          Drop Loc

Це таке замкове з'єднання, завдяки якому панелі миттєво стикуються, а укласти їх на підлогу можна простим рухом.

  •          Twin Clic та 1clic2go

На ламінат krono original ціна може залежати від того, яка із двох систем передбачена. Перший варіант дозволяє з'єднати панелі одним лише силовим замиканням – допоміжні інструменти практично не потрібні. У другому випадку складні ділянки на кшталт кутів та місць під радіаторними опаленнями не завдадуть клопоту.

  •          Microscratch Protect

Ламінат krono original купити варто, якщо ви боїтеся подряпин та інших ушкоджень. Спеціальна технологія захищає підлогу навіть від постійних навантажень механічного характеру.

  •          Eco Friendly

Вам важлива безпека? Тоді цей бренд – правильний вибір. Продукція на 95% виготовлена із високоякісної сертифікованої деревини, а виробничий процес контролюється експертами . Тож нехай на ламінат кроно ціна не лякає. До речі, вироби відзначені світовим знаком екологічності « Блакитний янгол ».

  •          Ручне оброблення

Якщо вас цікавить ламінат krono, вартість не буде вам високою. Усі чули, що панелі остругують вручну. Завдяки цьому виходять вироби, схожі на справжні масниці.

  •          Незвичайні рельєфи

Структури високої якості Authentic Embossed дозволяють гармонійно доповнити інтер'єр. Ефект " багаторазового блиску " проявляється заломленням світла матових та глянцевих частин. Якщо хочете підібрати ламінат krono, фото можна переглянути на сайті Декор Плюс.

Переваги продукції

Багатьох хвилюють такі характеристики, як жаростійкість і світлостійкість, оскільки вони впливають термін служби. Ламінат кроно ориджинал купити рекомендують усім, хто зацікавлений у цих параметрах. Високі температури не шкодять йому - він важкозаймистий, а також стійкий до УФ-променів.

Другий важливий параметр – гіпоалергенність. Особливо це важливо батькам маленьких дітей та власникам тварин. У цьому випадку турбуватися не варто - на поверхні не затримується пил, ворсинки та інші алергенні елементи.

Ламінат кроно купити потрібно, якщо ви плануєте водяне опалення підлоги - він для цього цілком годиться. У нього інтегрована система Aqua Stop, яка запобігає деформації плит .

Служить покриття довго – до 20 років, якщо говорити про житлові приміщення. При цьому на ламінат кроно оригінал ціна пропонується дуже демократична за тривалий термін служби.

Вкладається продукція в красивий малюнок без так званого ефекту колодки .

Як укласти ламінат krono?

Якщо ви вирішили ламінат krono купити і зайнятися укладанням самостійно, переконайтеся, що ви маєте в своєму розпорядженні:

  •          монтажним набором;
  •          звукоізоляційним матеріалом;
  •          розпірними клинами;
  •          пилкою;
  •          герметиком;
  •          пароізолюючою плівкою.

Все це стане у нагоді для того, щоб змонтувати ламінат krono (ціна залежить від колекції). Також будуть потрібні точні вимірювання приміщення.

Як купити ламінат krono original в Одесі?

Коли ходити за покупками? Якщо цікавить ламінат krono original, фото запрошуємо переглянути на сайті компанії decor-plus. Там же ви можете кроно ламінат купити та замовити доставку за місцем проживання.

Переглянуті товари