Дверь Ваши двери Мюнхен L-1 Збільшити
Дверь Ваши двери Мюнхен L-1

Міжкімнатні двері ВАШІ ДВЕРІ Мюнхен L-1 дуб сірий

Ваши двери Ваши двери

24000

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

9 232 грн. / комплект

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Каркас Ваши двери Мюнхен L-1 дуб сірий виконаний з сосни. Натуральний шпон. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, стандартний комплект фурнітури Apecs .
Колір дуб сірий
Країна виробник Україна
Матеріал шпон
Стиль модерн
Наявність скла зі склом
Чверть ні
Нестандартні розміри є
Тип скла сатин
Колір скла матовий
Покриття дверного полотна натуральний шпон дуба
Термін поставки більше 10 днів
Колірний відтінок сірий
Матеріал дверного полотна зрощений масив сосни

 

Модельний ряд продукції « Ваши двери »

Компанія « Ваші Двері » є одним із популярних постачальників внутрішніх та вхідних дверних конструкцій, що користуються попитом як в Україні, так і в європейських країнах. Причина популярності проста. Вироби, що створюються на виробництвах фірми, відрізняються висококласним дизайном, точністю виконання дрібних деталей і безсумнівною якістю матеріалів.

Сьогодні виробничі потужності концерну розміщені на території двох країн – України та Білорусі, завдяки чому значно збільшено асортимент продукції та розширено географія її розповсюдження. Один з головних компаньйонів фірми - відома фабрика " Халес ", що виробляє вироби з витонченим дизайном. Фірмовий стиль, властивий даній продукції, і якість виконання розробок, що вдосконалюється протягом довгих років, дозволяють з упевненістю віднести фабричні міжкімнатні конструкції до виробів високого рівня.

Які купити « Ваші Двері » у Львові

Модельний ряд продукції бренду вражає різноманіттям. Кожна серія має свої, відмінні від інших лінійок, риси. Такий підхід до виготовлення дверних конструкцій дозволяє підібрати ідеальний варіант полотна для інтер'єру, оформленого в будь-якому стилі:

  •          якщо ви прихильник сучасної класики і волієте витримувати інтер'єрну лінію в одному ключі, зверніть увагу на моделі серії Версаль , Верона , Плімут , Прованс , Йорк ;
  •          для здійснення ультрамодних дизайнерських задумів підійдуть створені компанією " Ваші Двері " варіації з категорії " Авангард " або " Авангард Флора ", прикрашені стилізованими зображеннями на рослинну тематику;
  •          дверні полотна білі послужать для зорового збільшення площі та створення легкої, невагомої атмосфери у житлі;
  •          організувати строгий і гармонійний простір допоможуть моделі « Ідеал », « Дельта », « Паола », « Стандарт ».

Продаж дверних полотен міжкімнатних « Ваші Двері » здійснюється з попереднім зняттям та уточненням розмірів . Будьте певні – придбані конструкції стануть прикрасою будинку і не створять труднощів при монтажі.

Міжкімнатні « Ваші Двері »: купити продукцію високої якості

При виготовленні дверних стулок та коробів використані виключно висококласні матеріали та шпон із тривалим експлуатаційним терміном. Виробництва компанії оснащені сучасним обладнанням, завдяки чому обробка сировини проводиться з високою точністю і призводить до приголомшливих результатів. Представлені в інтернет-магазині Декор Плюс салоном « Ваші Двері » позиції відповідають усім міжнародним вимогам та нормам екологічності та безпеки. Вони бездоганні за формою, функціональністю та естетикою.

Купити « Ваші Двері »: вигідне рішення для кожного

У компанії « Ваші Двері » купити продукцію для зонування та розмежування житлового простору легко. Онлайн доступ до товарів бренду дозволяє знайти відповідні за параметрами конструкції та замовити їх з будь-якого населеного пункту. Допоможуть вибрати найкращі « Ваші Двері » фото, розміщені на сайті. Зображення відповідають оригіналу і ви можете підібрати відповідний дизайн, сидячи перед монітором.

Важливо! На позиції виробника « Ваші Двері » ціна в інтернет-магазині Декор Плюс варіюється в доступних кожному відвідувачу сайту межах. Ми не завищуємо розцінок, пропонуємо клієнтам магазину взяти участь у програмах лояльності та придбати деякі позиції під брендом « Ваши двери » з каталогу в розділі розпродаж.

Переглянуті товари