Ламинат RED CLIC,Коллекция EICHE 8484 Дуб калифорнийский Збільшити
Ламинат RED CLIC,Коллекция EICHE 8484 Дуб калифорнийский

RED CLIC , EICHE 8484 Дуб каліфорнійський

RED CLIC RED CLIC

12574

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 440 грн.
Площа в упаковці: 2.467 м2
Вартість упаковки: 1 085 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 085 грн. / метр

440 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Прекрасно підходить для декорування інтер'єру в вишуканому RED CLIC володіють унікальною колористикою,яка створює неповторну атмосферу затишку.
Товщина, мм 7
Клас ламінату 32
Колір світлий
Країна виробник Польща
Гарантія, років 15
Наявність фаски ні
Кількість смуг у дошці 1
Хромзона ні
Ламінована фаска ні
Антистатичне покриття ні
Синхронна текстура (брашування) ні
Вологостійка плита так
Площа в упаковці, м2 2.467

Ламінат red clic

Досвідчені в підлогових покриттях виберуть ламінат red clic, якщо потрібно буде оновити підлогу в будівлі. Він давно і впевнено займає лідируючі позиції на ринку. Виробник постійно використовує високоякісне німецьке обладнання.

Асортимент включає 4 серії:

  •          Oasis;
  •          Island;
  •          Park;
  •          Valley.

Ламінат red clic можна купити в магазині Плюс Декор, визначившись з підходящою моделлю.

Серія Oasis

Місце виготовлення – Польща. Продукції заслужено присвоєно 32 клас зносостійкості, що дає можливість використовувати подібне покриття у житлових приміщеннях та офісах.

Якщо вам сподобалися моделі серії ред клік ламінат, ціна на них цілком доступна. Бонусом до стильного дизайну стане міцна клямка на замках 1clic2go та чотиристороння фаска V4.

Колекція Island

Серія виробляється в Німеччині та має 33 клас зносостійкості, що гарантує довгу службу покриття навіть за умов постійного навантаження на підлогу.

Продукція оснащена високотехнологічним замком Twin Clic, який дозволяє швидко та без проблем з'єднати та укласти ламелі.

Такий ред клік ламінат купити рекомендується батькам маленьких дітей. Він передбачає систему антиковзання – ходити буде безпечно навіть після миття підлоги або у темряві. Також моделі цієї серії класифікуються як пожежостійкі.

Колекція Park

Серія польського виробництва має 32 клас – згідно з діючими стандартами, вироби з цим рівнем зносостійкості призначені для застосування у комерційних та житлових будинках.

Моделі представлені у великій колірній гамі. Якщо цікавить такий ламінат red clic, фото можна переглянути на сайті decor-plus.

Тип замку – Twin Clic. Це гарантує швидке укладання та надійність у використанні. У догляді такі підлоги досконале невибагливі.

Колекція Valley

Виготовляється у Білорусі. Продукції надано гігієнічний атестат Е1, що підтверджує низький вміст формальдегіду та абсолютну екологічність. Тому покриття для підлоги цієї серії безпечні для дітей і людей-алергіків.

На ламінат red clic ціна не зросте через отримання нового сертифіката – він, як і раніше, доступний тим, хто віддає перевагу красивому і зносостійкому оздобленню.

Як можна придбати виріб?

Якщо ремонтні роботи не чекають, а влаштовувати шопінг ніколи, запрошуємо до нашого онлайн-магазину. Тут ви можете придбати ламінат ред клік в Одесі або зробити замовлення, перебуваючи в будь-якій іншій точці країни.

Переглянуті товари