Ламинат KRONOPOL, Коллекция Aroma, 3D, D-3327, Сандаловое дерево Збільшити
Ламинат KRONOPOL, Коллекция Aroma, 3D, D-3327, Сандаловое дерево

KRONOPOL , Aroma, 3D, D-3327, Сандалове дерево

KRONOPOL KRONOPOL

13139

Новий

Наявність уточнюйте за телефоном

Зверніть увагу
Підлогові покриття відпускаються кратно упаковок, упаковка неподільна
Ціна за м2: 732 грн.
Площа в упаковці: 1.598 м2
Вартість упаковки: 1 170 грн.
Ваша площа:  м2
Кількість упаковок:  шт
Фактична площа: 0 м2
Загальна площа: 0 грн

1 170 грн. / метр

732 грн. в метр

Швидке замовлення

Доставка!

Можливість придбати в кредит!

Ціни можуть бути не актуальними. Прохання уточнювати ціну у менеджера за телефоном!

Aroma серії AURUM – елітна колекція польського виробника, з високими технічними характеристиками та вишуканими дизайнами, такими як товщина HDF плити -10мм, чотиристороння V-подібна фаска, односмугові дизайни дошки, 33 клас, KRONOPOL , Колекція Aroma, 3D, D-33 Сандалове дерево
Товщина, мм 10
Клас ламінату 33
Площа в упаковці, м2 1.598

Ламінат kronopol

Кронопол, що користується попитом, виробляється в Польщі, хоча сама компанія швейцарська і входить до складу великого холдингу Swiss Krono Group. Датою заснування бренду вважають 1994 рік – саме тоді було випущено перші зразки продукції.

Тоді кронопол ламінат купити хотів чи не кожен другий, адже технологія ContiRoll була революційною та давала гарантії якості на тривалий термін. З того часу компанія активно експортує вироби до інших країн, на українському ринку її продукція також користується великою популярністю.

Чим унікальним є польський ламінат kronopol?

По-перше, він має оптимальну товщину. Мінімальний показник становить 6 мм, а максимальний – 12 мм . Це дозволяє швидко та легко встановити підлогові плити.

По-друге, у всіх колекціях доступні три класи стирання – АС3, АС4 та АС5. Це означає, що підлозі не загрожує нетоварний вигляд ще довгі роки.

Ламінат кронопол можна купити практично в будь-якому дизайні. В асортименті представлено понад 50 варіантів декору з оригінальними кольорами та малюнками. Крім того, існує 12 структур з різним ступенем глянцю. Цікавить ламінат кронопол? Фото його варіацій пропонуємо переглянути на сайті Декор Плюс.

 

Ще однією особливістю продукції можна назвати антистатику. Вона полягає в тому, що не дозволяє, щоб на поверхні підлоги накопичувався електростатичний заряд. На kronopol ламінат ціна через це не підніметься – технологія Kronopol Antistatic спочатку притаманна всім колекціям.

 

Як правильно підібрати дизайн?

 

Найчастіше проблеми з вибором доставляє колір. Але тут усе просто. Темні відтінки із грубою текстурою ідеально підходять для інтер'єрів у стилі американського ранчо.

 

Для тих, хто хоче створити атмосферу швейцарського шале, рекомендуються відтінки « горіх » та « ясен ».

 

Світлі тони доречні у скандинавських та японських інтер'єрах, а також у стилі прованс.

 

Чому варто купити ламінат кронопол?

 

Бренд, який ось уже 50 років дотримується своїх традицій, порадує вас найкращими властивостями своєї продукції:

 

  •          стійкістю до побутової хімії, УФ-випромінювання, механічних пошкоджень;
  •          екологічністю;
  •          простотою догляду;
  •          оригінальним видом.

 

Kronopol ламінат небезпідставно користується популярністю в Польщі та Україні – він виготовляється з якісної деревної сировини та обробляється згідно з останніми технологіями. Найголовніше – виробничий процес відповідає екологічним принципам FSC.

 

Як купити ламінат кронопол в Одесі?

Якщо робота не дозволяє відійти в магазин і вибрати підлогове покриття, пропонуємо заощадити час та відвідати онлайн-майданчик. Компанія decor-plus дає можливість купити ламінат kronopol, не залишаючи вдома чи робочого місця.

 

Ви можете вибрати покриття в дизайні, що сподобався вам, і замовити доставку по Одесі або в інше місто. При цьому на кронопол ламінат ціна не зросте – дозволити продукцію цього виробника зможе кожен!

Переглянуті товари