Двері екошпон

Двері екошпон

Товарів у наявності: 1246

Двері екошпон

Екопон, що використовується у виробництві дверей , є інноваційним декоративно-захисним матеріалом, який дозволяє створити унікальну поверхню полотна, ідентичну натуральній деревині. Схожість з дерев'яним аналогом помітна не лише на вигляд, а й під час дотику.

Ще однією не менш важливою характеристикою міжкімнатних дверей з екошпо...

Двері екошпон

Екопон, що використовується у виробництві дверей , є інноваційним декоративно-захисним матеріалом, який дозволяє створити унікальну поверхню полотна, ідентичну натуральній деревині. Схожість з дерев'яним аналогом помітна не лише на вигляд, а й під час дотику.

Ще однією не менш важливою характеристикою міжкімнатних дверей з екошпону є їх екологічна чистота, яка також ідентична виробам із цільного масиву. Виділення шкідливих бензольних і фенольних сполук практично відсутнє, а загальна емісія летких речовин в атмосферу приміщення далека від гранично допустимих значень, зафіксованих СанПіН.

Економічні та експлуатаційні переваги

Головна позитивна риса дверей з екошпона - ціна. Досить демократичний ціновий діапазон дає можливість скористатися всіма перевагами класичних моделей, що шпонуються, навіть тій групі споживачів, яка до цього собі дозволити натуральний шпон не могла.

Міжкімнатні двері з екошпона мають такі ж техніко-експлуатаційні переваги, як і шпоновані дверні полотна:

  • стійкість до перепадів температури та вологості;
  • підвищена опірність до механічних пошкоджень;
  • тривимірний фактурний малюнок.

Поверхня легко фарбується всіма поширеними лакофарбовими матеріалами і за необхідності обклеюється захисними плівками.

Екошпон вважається штучним аналогом шпону через свою схожість на вигляд і на дотик, але з точки зору експлуатаційних показників цей матеріал більше схожий на ПВХ через свою міцність, довговічність і стійкість до пошкоджень, але він не містить хлоридів і тому екологічно безпечний.

Схильна до рівномірного навантаження під пресом, готова маса в листовому виконанні більш однорідна, ніж натуральний аналог. Вона не має мікропорожнини, в яких конденсується волога при перепадах температур і розвивається осередкове ураження грибком.

Ще однією перевагою штучної деревоволокнистої маси, з якої формується захисно-декоративне покриття, є підвищений коефіцієнт пластичності. Іншими словами, екошпон приймає більш високі, ніж стандартний шпон механічні навантаження без деформації і непоправних вм'ятин.

Натуральна екологічно безпечна сировина

Наведені вище особливості досягаються завдяки специфічній технології виробництва. Технологічний процес виготовлення такого штучного шпонового покриття складається з тривалого пресування однорідно фарбованої деревоволокнистої маси.

Використання відходів деревообробної промисловості та столярного виробництва визначили низьку вартість виробів із екошпона. При цьому слово «відходи» не означає екологічну небезпеку, це лише пил, тирса, стружка та інші види натуральної дерев'яної вторинної сировини бездоганної токсикологічної чистоти.

В іншому конструкція таких міжкімнатних дверей з покриттям з екошпона не відрізняється від класичних і дорожчих моделей, що шпонуються. Дверне полотно збирається на каркасі з бруска масиву сосни по головному периметру і навколо скління, якщо таке є, заповнюється картонним стільниковим наповнювачем, покривається листами МДФ, на яке клеїться екошпон.

На відміну від фініш-паперу та плівки, таке покриття фарбоване на всю глибину і практично не схильне до вигоряння або стирання пігменту.

Стильний дизайн та бездоганна якість

В інтернет-магазині «Декор Плюс» ви зможете вигідно купити двері з екошпона виробництва провідних вітчизняних та білоруських фабрик, модельний ряд яких розробляється з урахуванням останніх світових тенденцій в інтер'єрному оформленні. Всі вироби виготовляються відповідно до суворих вимог ГОСТу та санітарно-гігієнічних норм, про що свідчать відповідні висновки та сертифікати.

Двері з екошпона в нашому каталозі представлені у понад дві тисячі варіантів дизайну з глухою поверхнею або склінням матовим, чорним та дзеркальним склом. Велика палітра відтінків ясена, дуба, каштана, кедра, вільхи та горіха, а також екзотичних меранті та венге дозволяє підібрати ідеальний варіант для інтер'єру вашої квартири, котеджу чи офісу.

Фото наших дверей з екошпона та докладна технічна інформація допоможуть зробити правильний вибір, а підбирати розмір дверного полотна рекомендуємо спільно з нашими фахівцями, які нададуть детальну консультацію та, при необхідності, виконають заміри дверного отвору у вас дома. Усі реалізовані компанією «Декор Плюс» двері з екошпона поставляються з можливістю кваліфікованої установки професіоналами.

Меньш
Докладніше
Відображено 641 - 720 з 1246 товарів
  • SV 01 Арт бетон триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Арт бетон бронза
    13446

    Полотно Корфад SANVITO SV01 Арт бетон двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Еш-вайт триплекс графит
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Еш-вайт триплекс графіт
    13472

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Ешвайт двосторонній триплекс графіт. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Дуб тобакко триплекс серебро
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Дуб тобакко триплекс срібло
    13511

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Дуб тобакко двосторонній срібло триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Дуб тобакко триплекс графит
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Дуб тобакко триплекс графіт
    13506

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Дуб тобакко двосторонній графіт триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Дуб марсала триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Дуб марсала бронза
    13460

    Полотно Корфад SANVITO SV01 Дуб марсала двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Еш-вайт триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad SV 01 Еш-вайт триплекс бронза
    13471

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Ешвайт двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Дуб браш триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Дуб браш бронза
    13466

    Полотно Корфад SANVITO SV01 Дуб браш двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Лофт бетон триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Лофт бетон бронза
    13484

    Полотно Корфад SANVITO SV01 Лофт бетон двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Лайт бетон триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Лайт бетон бронза
    13479

    Полотно Корфад SANVITO SV01 Лайт бетон двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Беленый дуб триплекс графит
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Білий дуб графіт триплекс
    13451

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Білий дуб двосторонній графіт триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Дуб грей триплекс бронза
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Дуб грей бронза триплекс
    13454

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Дуб грей двосторонній триплекс бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SV 01 Дуб нордик триплекс графит
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SV 01 Дуб нордик графіт триплекс
    13490

    Полотно Корфад SANVITO SV 01 Дуб нордик двосторонній триплекс графіт. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 365 грн. комплект
  • SR 01 Лайт бетон стекло белый
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні двері Korfad SR 01 Лайт бетон скло білий
    13403

    Полотно Корфад SANREMO SR01 Лайт бетон білий триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 502 грн. комплект
  • SR 01 Сталь кортен стекло белый
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SR 01 Сталь кортен скло білий
    13423

    Полотно Корфад SANREMO SR01 Сталь кортен білий триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 502 грн. комплект
  • SR 01 Арт бетон стекло белый
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні двері Korfad SR 01 Арт бетон скло білий
    13373

    Полотно Корфад SANREMO SR01 Арт бетон білий триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 502 грн. комплект
  • SR 01 Лофт бетон стекло белый
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad SR 01 Лофт бетон скло білий
    13408

    Полотно Корфад SANREMO SR 01 Лофт бетон білий триплекс. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 502 грн. комплект
  • CL 02 Дуб марсала с рис М3
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб марсала з рис М3
    11729

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб марсала зі склом сатин із рис М3 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М3. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб грей с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб грей з рис М1
    11718

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб грей зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб марсала с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб марсала з рис М2
    11728

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб марсалу зі склом сатин з рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб марсала с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб марсала з рис М1
    11727

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб марсала зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб марсала сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб марсала сатин
    11726

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб марсала зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб грей с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб грей з рис М2
    11719

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб грей зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб грей с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб грей з рис М2
    11706

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб грей зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб грей Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL07 Дуб грей Classico
    11717

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб грей зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб грей с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб грей з рис М2
    11713

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб грей зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб грей с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб грей з рис М1
    11712

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб грей зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб грей Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб Грей Classico
    11711

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб грей зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб грей с рис М3
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб грей з рис М3
    11707

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб грей зі склом сатин із рис М3 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М3. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб марсала с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб марсала з рис М1
    11734

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб марсала зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб марсала Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL05 Дуб марсала Classico
    11733

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб марсала зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 орех Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 07 горіх Classico
    11763

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 горіх зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб марсала с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб марсала з рис М2
    11735

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб марсала зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб марсала Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері Korfad CL 07 Дуб марсала Classico
    11739

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб марсала зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб марсала с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL07 Дуб марсала з рис М1
    11740

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб марсала зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб марсала с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб марсала з рис М2
    11741

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб марсала зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 орех сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 горіх сатин
    11750

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 горіх зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 орех с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 горіх з рис М1
    11751

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 горіх зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 орех с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 горіх з рис М2
    11752

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 горіх зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 орех с рис М3
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 горіх з рис М3
    11753

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 горіх зі склом сатин із рис М3 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М3. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 орех Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL05 горіх Classico
    11757

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 горіх зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 орех с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 горіх з рис М1
    11758

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 горіх зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 орех с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 горіх з рис М2
    11759

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 горіх зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 орех с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 горіх з рис М1
    11764

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 горіх зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 орех с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 горіх з рис М2
    11765

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 горіх зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб грей сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб грей сатин
    11704

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб грей зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Дуб грей с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Дуб грей з рис М1
    11705

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб грей зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Беленый дуб с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 05 Білий дуб з рис М1
    11552

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Білий дуб із склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб браш с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб браш з рис М2
    11697

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб браш зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб нордик с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб нордик з рис М2
    11581

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб нордик зі склом сатин з рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб нордик с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб нордик з рис М1
    11567

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб нордик зі склом сатин з рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб нордик с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб нордик з рис М2
    11568

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб нордик зі склом сатин з рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб нордик с рис М3
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб нордик з рис М3
    11569

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб нордик зі склом сатин з рис М3 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М3. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб нордик Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб Нордик Classico
    11573

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб нордик зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб нордик с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб нордик з рис М1
    11574

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб нордик зі склом сатин з рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб нордик с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб нордик з рис М2
    11575

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб нордик зі склом сатин з рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб нордик Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб Нордик Classico
    11579

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб нордик зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб нордик с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб Нордик з рис М1
    11580

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб нордик зі склом сатин з рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза з рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб тобакко сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб тобакко сатин
    11588

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 дуб тобакко зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Беленый дуб с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 07 Білий дуб з рис М2
    11559

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Білий дуб із склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб тобакко с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб тобакко з рис М1
    11589

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 дуб тобакко зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб тобакко с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб тобакко з рис М2
    11590

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 дуб тобакко зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб тобакко с рис М3
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб тобакко з рис М3
    11591

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 дуб тобакко зі склом сатин із рис М3 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М3. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб тобакко Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб Тобакко Classico
    11595

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб тобакко зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб тобакко с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб тобакко з рис М1
    11596

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб тобакко зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Дуб тобакко с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Дуб тобакко з рис М2
    11597

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Дуб тобакко зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Белый перламутр Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 07 Білий перламутр Classico
    11525

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Білий перламутр зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм....

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Дуб тобакко с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Дуб тобакко з рис М1
    11602

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Дуб тобакко зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 дуб нордик сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 дуб нордик сатин
    11566

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Дуб нордик зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Беленый дуб с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 07 Білий дуб з рис М1
    11558

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Білий дуб із склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм,...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Еш-вайт сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 02 Еш-вайт сатин
    11610

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Еш-вайт із склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від...

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Белый перламутр с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Білий перламутр із рис М2
    11527

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Білий перламутр зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Белый перламутр с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 05 Білий перламутр із рис М1
    11520

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Білий перламутр зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина...

    11 514 грн. комплект
  • CL 05 Белый перламутр Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 05 Білий перламутр Classico
    11519

    Полотно Корфад CLASSICO CL 05 Білий перламутр зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм....

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Белый перламутр с рис М3
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Білий перламутр із рис М3
    11515

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Білий перламутр зі склом сатин із рис М3 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М3. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Белый перламутр с рис М2
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Білий перламутр із рис М2
    11514

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Білий перламутр зі склом сатин із рис М2 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М2. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Белый перламутр с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 02 Білий перламутр із рис М1
    11513

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Білий перламутр зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина...

    11 514 грн. комплект
  • CL 02 Белый перламутр сатин
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL02 Білий перламутр сатин
    11512

    Полотно Корфад CLASSICO CL 02 Білий перламутр зі склом сатин зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм....

    11 514 грн. комплект
  • CL 08 Белый перламутр Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 08 Білий перламутр Classico
    11505

    Полотно Корфад CLASSICO CL08 Білий перламутр Classico глухе зі штапиком. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 514 грн. комплект
  • CL 07 Белый перламутр с рис М1
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Міжкімнатні двері Korfad CL 07 Білий перламутр із рис М1
    11526

    Полотно Корфад CLASSICO CL 07 Білий перламутр зі склом сатин із рис М1 зі штапиком, можливе виконання зі склом сатин бронза із рис М1. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина...

    11 514 грн. комплект
  • CL 08 Беленый дуб Classico
    Наявність уточнюйте за телефоном
    Двері міжкімнатні Korfad CL 08 Білий дуб Classico
    11531

    Полотно Корфад CLASSICO CL 08 Білий дуб Classico глухе зі штапиком. Каркас дверей виконаний із євробрусу сосни. Покриття – екошпон SINCROLAM. Щитова конструкція полотна. У комплект входить полотно, коробка, лиштва на один бік, ручка, клямка, петлі. Розміри полотен, ширина 600/700/800/900мм, висота-2000мм. Ціна від розміру полотна не змінюється.

    11 514 грн. комплект

Фільтр

Країна виробник
Виробник
ещё... свернуть
Ціна
грн. грн.
Колірний відтінок
Колір
ещё... свернуть
Матеріал дверного полотна
Стиль
Наявність скла
Чверть
Покриття дверного полотна
Нестандартні розміри
Тип скла
Колір скла
Термін поставки
Матеріал
Фильтр